Ζητά τα υγειονομικά πρωτόκολλα για το Γύρο της Λίμνης

kalogianni tatiana

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα που διέπουν την διοργάνωση του Γύρου της Λίμνης ζητά με ανακοίνωσή της η παράταξη Ιωάννινα 2023 και η επικεφαλής της Τατιάνα Καλογιάννη.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες ώρες μετά την συνέντευξη τύπου όπου παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα αλλά και η υγειονομική επιτροπή που έχει συγκροτηθεί από την Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων.

Διαβάστε αναλυτικά: Με μέριμνα της Ιατρικής Σχολής ο Γύρος της Λίμνης

Οι διοργανωτές παράλληλα έχουν αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Γύρου της Λίμνης το υγειονομικό πρωτόκολλο, όπως αυτό εγκρίθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που είναι αρμόδια για ανάλογες εκδηλώσεις σε όλη την χώρα.

Η κ. Καλογιάννη στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Σήμερα εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία οι αναπληρωτές καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κκ. Βασίλης Τσιμιχόδημος, Παναγιώτης Κοραντζόπουλος και Ευαγγελία Ντζάνη, ενημερώνουν σχετικά με το θέμα, την κοινωνία των Ιωαννίνων, αλλά και τους πολλούς –έστω και δυνητικά- συμμετέχοντες στη διοργάνωση.

Είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί παραδοσιακό πλέον θεσμό και ένα από τα στοιχεία επισκεψιμότητας και ελκυσιμότητας για το Δήμο μας.

Η περαιτέρω καθιέρωση του αγώνα αυτού, άλλωστε, μαζί με άλλα αθλητικά δρώμενα για το Δήμο μας, αποτελεί κομβικό στοιχείο του προγράμματος της παράταξής μας, για την επόμενη μέρα.

Η υπεύθυνη στάση για το θέμα (για να μην διατηρούνται ερωτηματικά αναφορικά με τις δηλώσεις των προαναφερομένων), προϋποθέτει (λόγω της πανδημίας από τον Covid19) την ενημέρωση για όλα τα μέτρα, τις παραμέτρους και τις συνθήκες σχεδιασμού από τους ιδίους ή και τους διοργανωτές, του Ε.Ο.Δ.Υ..

Αν υπάρχει, καθώς και αν έχουν στη διάθεσή τους την αντίστοιχη απάντηση – αδειοδότηση της δραστηριότητας αυτής για τη φετινή διοργάνωση από τον Ε.Ο.Δ.Υ., παρακαλούμε να κατατεθεί δημοσίως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ