Ζητά περισσότερα εμβολιαστικά κέντρα για το Νομό Ιωαννίνων

kefala emvolia

Περισσότερα Εμβολιαστικά Κέντρα  στην Περιφερειακή  Ενότητα  Ιωαννίνων για την εξυπηρέτηση  ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών, ζητά  από την 6η ΥΠΕ  και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, η Βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, στη συνάντησή τους χθες και σε συνέχεια της επιστολής που τους  απέστειλε στις 8 Δεκεμβρίου.

Η κ.Κεφάλα επανέρχεται στο θέμα των εμβολιαστικών κέντρων, αυτή τη φορά προκειμένου να τύχουν εύκολης πρόσβασης σε αυτά οι πολίτες κάθε περιοχής της περιφερειακής ενότητας Ιωαννίνων, όσο απομακρυσμένη κι αν είναι και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη δημιουργία επιπλέον εμβολιαστικών κέντρων από τα ήδη προγραμματισμένα.  Μεταξύ άλλων, ζητάει στο σχεδιασμό της ΥΠΕ να δημιουργηθεί εμβολιαστικό κέντρο στο Ζαγόρι, στα Μαστοροχώρια και αλλού.

 Η παρέμβαση της κ. Κεφάλα γίνεται σε μία περίοδο κρίσιμη για την σωστή και έγκαιρη προετοιμασία των εμβολιαστικών κέντρων, τα οποία θα πρέπει και χωροταξικά να εξυπηρετούν τις ανάγκες των ηλικιωμένων κάθε περιοχής, λαμβάνοντας υπόψιν το δύσκολο των μετακινήσεων, τις καιρικές συνθήκες και την αδυναμία των ευπαθών ομάδων για μεγάλες μετακινήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ