Ζημιές από την κακοκαιρία στην παραλιακή ζώνη

BROXHZημιές προκάλεσε στην παραλιακή ζώνη του πρώην Δήμου Ζαλόγγου η δυνατή βροχή που έπληξε το τελευταίο 24ωρο την περιοχή. Τα προβλήματα επικεντρώθηκαν κυρίως στην Λυγιά τον Βράχο και την Λούτσα.

Φερτά υλικά, λάσπες και νερά «εισέβαλλαν» σε ξενοδοχειακή μονάδα, προκαλώντας καταστροφές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της μονάδας. Προβλήματα κατολισθήσεων δημιουργήθηκαν σε αρκετούς αγροτικούς δρόμους καθώς και στην Γέφυρα της Δέσπως με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

«Η βροχή που έπεσε ήταν πολύ δυνατή και μέσα σε λίγη ώρα προκάλεσε σημαντικές ζημιές» τόνισε ο αντιδήμαρχος Ζαλόγγου Ευάγγελος Ροπόκης. «Τα μέτωπα ήταν πολλά και χρειάστηκε και η συνδρομή μηχανημάτων από ιδιώτες» σημείωσε ο κ.Ροπόκης, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι όσοι συμμετείχαν στην πολύωρη διαδικασία για την απομάκρυνση των φερτών υλικών από τους δρόμους.

Αντίστοιχα προβλήματα προκλήθηκαν και στην Πάργα, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας χρειάστηκε να παρέμβει για τον καθαρισμό φρεατίου στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ιωαννίνων, στο ύψος του Ζέφυρου αφού μεγάλη ποσότητα νερού στο οδόστρωμα είχε αποκλείσει για λίγο την κυκλοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ