Ζήκος και Πατσούρας με την ΑΡΠΗ

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Ζήκος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Αριστερής Παρέμβασης στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Στο Δήμο Ιωαννιτών προτείνεται ως επικεφαλής ο Χρήστος Πατσούρας, η οριστική απόφαση ωστόσο θα ληφθεί από την συνέλευση της ΑΡΠΗ, η οποία θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

“Ως ΑΡιστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο (ΑΡ.Π.Η) αλλά και οι δημοτικές κινήσεις που στηρίζουμε (ΑΡιστερή ΠΑρέμβαση στα Γιάννενα-ΑΡ.ΠΑ και πρωτοβουλίες συγκρότησης αντίστοιχων δημοτικών κινήσεων στις υπόλοιπες πόλεις της Ηπείρου) προτάσσουμε ένα διαφορετικό πλαίσιο με γνώμονα τα σύγχρονα κοινωνικά και εργατικά δικαιώματα και την ικανοποίηση των αναγκών της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Δίνουμε τη μάχη με μια πρόταση αντικαπιταλιστικής πολιτικής συνεργασίας στην περιφέρεια και τους δήμους με το πολιτικό περιεχόμενο-πρόγραμμα που αποφασίστηκε στις συνελεύσεις μας και καλούμε τον κόσμο του αγώνα να συμπορευθεί μαζί μας”, τονίζεται στην ανακοίνωση που δόθηκε στην δημοσιότητα μετά την γενική συνέλευση που έγινε στα Γιάννινα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ