ΥΠΠΟ: Κανονικά οι θεατρικές παραστάσεις

arxaia dodoni

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης την αναστολή θεατρικών παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους σε όλη την χώρα, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ήρθε το Υπουργείο Πολιτισμού για να διευκρινίσει ότι το μέτρο αφορά μόνο την Αττική.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση «από την Πολιτική Προστασία, διευκρινίζεται ότι η εξαγγελθείσα αναστολή διενέργειας θεατρικών παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους αφορά αποκλειστικά και μόνο την Περιφέρεια Αττικής και δεν πρόκειται για μέτρο πανελλαδικής εμβέλειας. Επίσης επισημαίνεται ότι δεν περιλαμβάνει θερινούς κινηματογράφους.

Το ζωντανό θέαμα/ακρόαμα (συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις κ.λπ.) επιτρέπεται στην λοιπή επικράτεια βάσει των κανόνων που έχουν εξαγγελθεί, με εξαίρεση περιοχές στις οποίες έχουν επιβληθεί τοπικά περιοριστικά μέτρα.

Επιπλέον, τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα έναρξης λειτουργίας των ​κλειστών χώρων ζωντανού θεάματος/ακροάματος έτσι ώστε να μπορέσουν να προετοιμαστούν οι συντελεστές εγκαίρως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ