Υποσχέσεις για ενίσχυση των υποδομών στα δικαστήρια

elisaf kotsiras

Γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Κώτσηρα είχε το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και κυρίως την λειτουργία των υποδομών όπως του Δικαστικού Μεγάρου. «Χρειάζονται βελτιώσεις ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα και τους εργαζόμενους και τους πολίτες και συμφωνήσαμε την συμβολή του Δήμου προς την κατεύθυνση αυτή» ανέφερε ο κ. Ελισάφ.

Από την πλευρά ο Υφυπουργός χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συζήτηση με τον δήμαρχο για τις υποδομές του τομέα της δικαιοσύνης στην περιοχή.

«Θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε τις δικαστικές υπηρεσίες των Ιωαννίνων και με εξοπλισμό και με χρηματοδότηση για καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Θα είμαστε σε μόνιμη συνεργασία με τον Δήμο με γνώμονα πάντα να κάνουμε το καλύτερο για τους πολίτες» τόνισε ο κ. Κώτσηρας.

Νωρίτερα ο Υφυπουργός είχε συναντήσεις με τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων και τους εκπροσώπους της διοίκησης των δικαστηρίων και των δικαστικών υπαλλήλων με τους οποίους συζήτησε εκτενώς τα προβλήματά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ