Ύποπτες δηλώσεις κρουσμάτων στα Γιάννινα που εξασφαλίζουν πιστοποιητικά νόσησης

covid test

Διαστάσεις λαμβάνει το θέμα με τη συρροή δηλώσεων κρουσμάτων που έχουν παλιότερο χρόνο νόσησης –ακόμη και τον περασμένο Μάιο- και λαμβάνουν τώρα πιστοποιητικά νόσησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δηλώσεις γίνονται από ιδιώτη γιατρό και τα περισσότερα κρούσματα, πάνω από πενήντα, προέρχονται από την ίδια γεωγραφική ενότητα του Νομού Ιωαννίνων.

Το θέμα ανέδειξε τις προηγούμενες ημέρες το Epiruspost καθώς συζητιέται ευρέως τόσο στην συγκεκριμένη περιοχή όσο και στην πόλη των Ιωαννίνων.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις κρουσμάτων που φέρεται να έχουν νοσήσει το προηγούμενο διάστημα ξεκίνησαν να γίνονται από τα μέσα Αυγούστου και τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να υπάρχει μία πραγματική… συρροή!

Ερώτημα είναι γιατί τα κρούσματα αυτά δεν δηλώθηκαν στο χρόνο που φέρεται ότι νόσησαν. Επιπλέον η μη έγκαιρη δήλωση καθιστά την υπόθεση ύποπτη την στιγμή που αποκαλύπτονται διάφορες κομπίνες στην χορήγηση πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την περίπτωση των Ιωαννίνων έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές τόσο στην ΥΠΕ όσο και στο Υπουργείο Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ