Υποψήφια με τον Μωυσή Ελισάφ η Νατάσα Τύρου- Ούζα

Μία από τις πιο ισχυρές μεταγραφές, ίσως και την πιο ισχυρή, της προεκλογικής περιόδου, έκανε ο Μωυσής Ελισάφ. Υποψήφια με τον συνδυασμό της Νέας Εποχής θα είναι η Νατάσα Τύρου- Ούζα, εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, καθώς είχε υπάρξει και υποψήφια βουλευτής του κόμματος στο Νομό Ιωαννίνων. Η υποψηφιότητα της Νατάσας Τύρου Ούζα ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε από την ίδια και τον Μωυσή Ελισάφ. Ο κ. Ελισάφ, υπογράμμισε ότι επιβεβαιώνεται στην πράξη ο ακομμάτιστος και ακηδεμόνευτος χαρακτήρας της παράταξης, η οποία έρχεται να υπηρετήσει όλους τους πολίτες και να δώσει στο Δήμο Ιωαννιτών το όραμα που έχει ανάγκη στη νέα εποχή.

Η υποψηφιότητα της Νατάσας Τύρου Ούζα ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο το ψηφοδέλτιο της «Νέας Εποχής» και αποδεικνύει ότι η αυτοδιοίκηση αποτελεί πεδίο συνεργασίας ανθρώπων με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες.

Αυτό άλλωστε επεσήμανε και η ίδια.

Στην συνέντευξή της ξεκαθάρισε ότι στήριξε και εξακολουθεί να στηρίζει τον Αλέκο Καχριμάνη και στις εκλογές του Μαίου, όμως εκτίμησή της είναι πως ένας κύκλος έκλεισε και ως εκ τούτου αποφάσισε να δώσει το παρόν στις δημοτικές εκλογές, συμπράττοντας από την πλευρά της για μία νέα εποχή στα Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έγιναν από τον Μωυσή Ελισάφ και την Νατάσα Τύρου- Ούζα εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ