Υποψήφια με τον Αλέκο Καχριμάνη η Σταυρούλα Μπραΐμη

Επιμένει αυτοδιοικητικά και θα είναι υποψήφια με την παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη. Η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη, έκανε την μεγάλη έκπληξη –κατά πολλούς- και θα δώσει την εκλογική μάχη του Μαίου από το «μετερίζι» της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης. Η ίδια με γραπτή της δήλωση έκανε γνωστή την απόφασή της όπως και τους λόγους που την οδήγησαν σ’ αυτή. Λόγοι που σχετίζονται με τις κοινές αγωνίες για την ανάπτυξη του τόπου, την άριστη συνεργασία που είχαν μέχρι τώρα και τις νέες προκλήσεις που δημιουργεί το θεσμικό πλαίσιο του «Κλεισθένη». Η Δήμαρχος Σουλίου αποχωρεί από την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση μετά από εννέα χρόνια και έχοντας πίσω της μία εξαιρετικά πετυχημένη διαδρομή.

Η ίδια στην δήλωσή της αναφέρει:

Επί εννέα χρόνια υπηρέτησα τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης με απόλυτη συνέπεια  λόγων και πράξεων. Με σθένος, αποφασιστικότητα  και αποτελεσματικότητα ,ώστε να εξασφαλίσω  το καλύτερο δυνατό για τους συνδημότες μου.

Πιστεύω ότι η σκληρή δουλειά μέσα από τα έδρανα  του Δήμου Σουλίου απέδωσε και εξασφάλισε  στέρεες βάσεις προόδου και Ανάπτυξης .

Έχοντας ως μοναδικό κίνητρο  την αγάπη για τον τόπο, προσπαθώ με κάθε τρόπο να φανώ χρήσιμη κι αυτό θεωρώ , πλέον, ότι μπορώ να το πετύχω μέσα από την περιφερειακή διοίκηση. Οι αλλαγές και οι προκλήσεις  που επιφέρει το νέο θεσμικό πλαίσιο του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ στην αυτοδιοίκηση  γενικότερα , επιτάσσει    ανθρώπους  με εμπειρία , που να μπορούν να διαχειριστούν τα σύνθετα προβλήματα  των κοινωνιών. Ανθρώπους που, παρά τις αρρυθμίες  που ενδεχομένως να παρουσιαστούν στη διοίκηση και τη λειτουργία των ΟΤΑ, να  μπορούν να τις ξεπεράσουν και να εφαρμόσουν πολιτικές με σύγχρονες αναπτυξιακές δυνατότητες.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να συνταχθώ με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη με τον οποίο αν και από διαφορετικές θεσμικές θέσεις ( και πολιτικούς χώρους ), εργαστήκαμε έχοντας κοινό σκοπό : να κάνουμε καλύτερο  τον τόπο μας.

Με την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία μας, καταφέραμε πολλά και είμαι σίγουρη  ότι και από τα ίδια έδρανα θα επιτύχουμε ακόμη περισσότερα ……

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ