Υπόγειος πόλεμος για την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων

MEGARO

MEGAROΈναν σκληρό, ανελέητο και εντελώς άδικο πόλεμο έχουν κηρύξει συγκεκριμένοι κύκλοι εναντίον της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων. Στο επίκεντρο τις περισσότερες φορές βρίσκεται η Δίωξη Ναρκωτικών και όσοι έχουν παρακολουθήσει τα γεγονότα, γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτός ο πόλεμος που τώρα βγαίνει στο προσκήνιο, έχει… παρελθόν και κυρίως μεγάλο παρασκήνιο.

Είναι κοινό μυστικό ότι προ δεκαετίας περίπου στη Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων είχε δημιουργηθεί ένα καθεστώς. Η ιστορία λέει πως ακόμη και τα πιο ισχυρά καθεστώτα κάποια στιγμή καταρρέουν. Έτσι έγινε και σ’ αυτή την περίπτωση. Όμως ο πόλεμος συνεχίζεται από τα… ερείπια.

Γιατί πάντα θα υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι τα καθεστώτα μπορούν να ξαναστηθούν. Με τα ίδια δοκιμασμένα υλικά… και από υψηλότερες θέσεις.

Βάζοντας λοιπόν το προσωπικό τους συμφέρον και κυρίως τις φιλοδοξίες πάνω από όλα, δεν διστάζουν όχι μόνο να μηδενίσουν το έργο που γίνεται, να παρουσιάσουν ως άχρηστη και ανίκανη την τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ – κι όχι μόνο τη σημερινή- αλλά φτάνουν στο σημείο να ειρωνεύονται μία επιχείρηση στην οποία δύο αστυνομικοί –συνάδελφοί τους δηλαδή- κόντεψαν να χάσουν τη ζωή τους.

Έχει γίνει αντιληπτή ακόμη και στον τελευταίο αστυνομικό που υπηρετεί στα Γιάννινα, η συντονισμένη προσπάθεια ορισμένων να επιστρέψουν ως…. νικητές! Μέρος της προσπάθειας αυτής είναι τα στοχευμένα και μεθοδευμένα δημοσιεύματα αθηναϊκών blogs τα οποία απέκτησαν πλέον φωτογραφίες και ονοματεπώνυμο.

Κακοποιώντας βάναυσα την αλήθεια αποκαλύπτουν τους πραγματικούς ενορχηστρωτές της επιχείρησης και τους στόχους τους.

Προφανώς η θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωαννίνων και αυτή του Διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν…. μέλι.

Όλα όμως έχουν κι όριο. Απλά κάποιοι έχουν το έχουν περάσει προ πολλού κι εκτίθενται πλέον επικίνδυνα. Ίσως είναι καιρός η ηγεσία της ΕΛΑΣ να τους επαναφέρει στην τάξη.

Σήμερα το ζητούμενο δεν είναι να αναγνωρίσουν το έργο που γίνεται από τη Δίωξη Ναρκωτικών και την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων. Αυτό αναγνωρίζεται από το σύνολο των κατοίκων της Ηπείρου. Άλλωστε άνθρωποι που πιστεύω τους είναι «μετά από μένα το χάος» δεν πρόκειται να αναγνωρίσουν τίποτα.

Δυστυχώς γι’ αυτούς οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Και η σύγκριση αναδεικνύει την υπεροχή.

Ας μην εκθέτουν λοιπόν περαιτέρω τους εαυτούς τους! Οφείλουν άλλωστε να ξέρουν πως εκτός από τα γραπτά ενίοτε μένουν και τα προφορικά.

Όσο κι αν πυροβολούν λοιπόν τα πυρά τους είναι άσφαιρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ