Υποδοχή πρωτοετών στο ΤΕΙ

TEI_HGOYMENΣτην τελετή υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Παραρτήματος του ΤΕΙ Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γεώργιος Κάτσινος.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους φοιτητές για την επίτευξη του στόχου τους και την εισαγωγή στο Τμήμα Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών στην Ηγουμενίτσα.

Τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα σταθεί δίπλα στο ΤΕΙ και τους φοιτητές του, στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο δικό τους αύριο.

Ο κ. Κάτσινος αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο των καθηγητών του μοναδικού Τμήματος που υποδέχεται φοιτητές φέτος στο Παράρτημα της Ηγουμενίτσας, εκφράζοντας την πεποίθησή του, ότι παρά τις δυσκολίες σε οικονομικό επίπεδο που διέρχεται ο χώρος της Παιδείας, αυτό θα λειτουργήσει αξιοπρεπώς, προς όφελος των σπουδαστών.

Κλείνοντας ο κ. Κάτσινος το καλωσόρισμά του, σημείωσε:

Η σημερινή μέρα είναι για σας σταθμός στη ζωή σας, καθώς τώρα μπορείτε να θέσετε πιο συγκεκριμένους στόχους για την προσωπική σας ζωή και τη μελλοντική επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Σας εύχομαι μια εποικοδομητική χρονιά, συνεχή πρόοδο και κυρίως υπευθυνότητα στις υποχρεώσεις προς τον εαυτό σας, τους γονείς σας και τους καθηγητές σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ