Ξέμεινε από πετρέλαιο κίνησης η δασική υπηρεσία;

PLATANOSΑδυναμία να κινήσει έστω κι ένα αυτοκίνητο εμφανίζει η δασική υπηρεσία Ιωαννίνων. Αυτό επιβεβαιώνεται από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι παρά τις καταγγελίες για σοβαρά συμβάντα, διαπιστώνουν καθολική αδυναμία της υπηρεσίας να αντιδράσει.

Το τελευταίο συμβάν έρχεται από την περιοχή της Δωδώνης. Κάτοικος του χωριού είδε με έκπληξη τους υπεύθυνους ενός φωτοβολταικού πάρκου να κινούνται προς τον ιστορικό πλάτανο που υπάρχει στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και να αρχίζουν να τον κόβουν.

Ο πλάτανος με τα τεράστια κλαδιά έκρυβε για αρκετές ώρες της μέρας τον ήλιο και μείωνε την απόδοση του γειτονικού πάρκου. Έτσι έκριναν ότι πρέπει να τον ξεφορτωθούν!

Ο κάτοικος της Δωδώνης τηλεφώνησε αμέσως στο δασαρχείο και έμεινε εμβρόντητος από την απάντηση που πήρε. «Τα αυτοκίνητα της υπηρεσίας δεν μπορούν να κινηθούν λόγω έλλειψης καυσίμων…». Στην επιμονή του δε για αυτοψία απάντησαν πως δεν μπορεί κανένας υπάλληλος να υποχρεωθεί να χρησιμοποιήσει το δικό του αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια ο άνθρωπος απευθύνθηκε στο Δήμο ο οποίος δήλωσε αναρμόδιος, απευθύνθηκε στην περιφέρεια η οποία επίσης δήλωσε αναρμόδια και αφού αρμόδιο δεν βρήκε περιμένει να δει τον πλάτανο να γίνεται καυσόξυλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ