Ξεκίνησαν εμβολιασμοί στο Κέντρο Πρόνοιας Ηπείρου

asilo aniaton k

Η ευαισθησία της Κυβέρνησης και οι συντονισμένες ενέργειες της αρμόδιας Υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου και της Διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου, οδήγησαν στο να προταχθεί ο εμβολιασμός των πολύ ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων που διαβιούν στα Κέντρα, καθώς και των εργαζόμενων σε αυτά.

Είναι αυτονόητο ότι ο εγκλεισμός τους όλο το διάστημα της πανδημίας, ήταν κάτι παραπάνω από επαχθής και η εξέλιξη δημιουργεί αισιοδοξία και μεγάλη ικανοποίηση σε εργαζόμενους και ωφελούμενους.

Οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν σήμερα στο Παράρτημα ΑμΕΑ Θεσπρωτίας και συγκεκριμένα στις Μονάδες Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Θεσπρωτίας. Αρωγός μας το Νοσοκομείο Φιλιατών, το οποίο θα παρέχει επιπλέον ιατρική κάλυψη. «Ευχαριστούμε τον Διοικητή κ. Τσιούρα Χρήστο για την άμεση ανταπόκριση. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ο εμβολιασμός το Παράρτημα ΑμΕΑ Ιωαννίνων «Νεομάρτυς Γεώργιος».

Η αρχή του τέλους των αυστηρών περιορισμών και της επιστροφής στους φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής, είναι πλέον μπροστά μας» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κέντρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ