Ξεκινά η λειτουργία δημοτικού ιατρείου και φαρμακείου

IATREIO_DHMOTIKOΣτην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για την έναρξη λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων Αλληλεγγύης και του Δημοτικού Φαρμακείου Αλληλεγγύης, τα οποία θα φιλοξενηθούν σε χώρους του ΚΕΠΑΒΙ. Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοβουλία του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ιωαννιτών που έρχεται να προστεθεί σε όσες έχουν προηγηθεί στην κατεύθυνση στήριξης των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Από τον ΟΚΠΑΠΑ έγινε γνωστό ότι ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση στους δικαιούχους της κάρτας παροχών υγείας.

Οι δικαιούχοι της κάρτας θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στα Δημοτικά Ιατρεία, στο Δημοτικό Φαρμακείο και στα Δημοτικά Φυσικοθεραπευτήρια , που λειτουργούν στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών.

Δικαιούχοι της κάρτας είναι ανασφάλιστοι συμπολίτες, ή συμπολίτες που έχουν χάσει τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα και πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από τον κανονισμό λειτουργίας, όπως επίσης και ανασφάλιστοι μετανάστες.

Οι αιτήσεις θα γίνονται καθημερινά στα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α., Αβέρωφ 6, 2ος όροφος, από 10 Μαΐου και ώρες 9.00 – 13.00.

Πληροφορίες θα δίνονται στα τηλέφωνα 2651077077, 26510 01044 και 26510 01049.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ