Χατζηκώστα καλεί Δήμο… Έντονη ενόχληση από την πολύμηνη καθυστέρηση

Ακόμη και την άρση της απόφασης παραχώρησης τμήματος του παλιού Χατζηκώστα φαίνεται ότι εξετάζει πλέον η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς ο Δήμος Ιωαννιτών δείχνει χαρακτηριστική αδιαφορία για την αξιοποίηση του χώρου. Κι όλα αυτά όταν χρειάστηκε τιτάνια προσπάθεια τόσο από την διοίκηση του νοσοκομείου όσο και από την πολιτική ηγεσία ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να μπορέσει ο συγκεκριμένος χώρος να καλύψει στεγαστικές ανάγκες των σχολείων.

Οι μήνες πέρασαν, οι δηλώσεις εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής περίσσεψαν το προηγούμενο διάστημα, με την διαφορά ότι δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, εδώ και ένα μήνα περίπου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ευάγγελος Καρβούνης, απευθύνθηκε εγγράφως στο Δήμο Ιωαννιτών ζητώντας ενημέρωση για τα χρονοδιαγράμματα…

Όμως μέχρι και τώρα κανείς δεν μπήκε στον κόπο να του απαντήσει.

“Μέχρι και σήμερα δεν είχαμε κάποια ουσιαστική εξέλιξη επί των αποφάσεων της ΚΥΑ. Παρακαλώ όπως μαε ενημερώσετε εγγράφως σχετικά με την πορεία υλοποίησης και τα εκτιμώμενα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης των υποέργων προς κάλυψη των στεγαστικών αναγκών των δομών αρμοδιότητας των υπηρεσιών του Δήμου”, τόνιζε στο έγγραφο που είχε αποστείλει στο Δήμο από τις 11 Οκτωβρίου, ο διοικητής του Νοσοκομείου.

Μέχρι σήμερα απάντηση δεν έλαβε. Σιγήν ιχθύος..

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες τόσο η διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου είναι σφόδρα ενοχλημένη από την αδιαφορία που δείχνει ο Δήμος Ιωαννιτών, την στιγμή μάλιστα που οι ανάγκες σχολικής στέγης είναι πιεστικές.

Οι εκτάσεις στο παλιό Χατζηκώστα, θα μπορούσαν να δώσουν ανάσα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί καμία επαρκής και ουσιαστική απάντηση εκ μέρους του Δήμου για τους λόγους της πολύμηνης καθυστέρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ