Χατζηκώστα: Αναβάθμιση με δωρεές και ΕΣΠΑ.. Άλλαξε όψη η Μονάδα Εμφραγμάτων

Σημαντικά είναι τα βήματα αναβάθμισης που γίνονται στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα μέσα από την συνεργασία της Διοίκησης του Νοσηλευτικού Ιδρύματος με τους φορείς της περιοχής αλλά και με ιδιώτες. Το διάστημα αυτό η προσπάθεια επικεντρώθηκε στη Μονάδα Εμφραγμάτων, η οποία ενισχύθηκε με επτά νοσοκομειακές κλίνες. Το έργο εντάχθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Ηπείρου. Και εκεί ήρθε η δωρεά από την εταιρία «ΒΙΚΟΣ ΑΕ» για να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στην Μονάδα και να αλλάξει ριζικά η εικόνα της. Έτσι σήμερα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες, σύγχρονες της χώρας.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ευάγγελος Καρβούνης εξήρε την συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια Ηπείρου, αποτέλεσμα της οποίας ήταν ο πλήρης εκσυγχρονισμός της Μονάδας. Έργο άκρως απαραίτητο για το νοσοκομείο και τους ασθενείς που νοσηλεύονται εκεί.

Σημείωσε δε ότι η προσπάθεια που γίνεται βρίσκει πολλούς συμπαραστάτες και στον ιδιωτικό τομέα και ευχαρίστησε την εταιρεία ΒΙΚΟΣ για την χορηγία που είχε ως αποτέλεσμα την συνολική αναβάθμιση της Μονάδας Εμφραγμάτων.

Στην εκδήλωση που έγινε την Περιφέρεια Ηπείρου εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ντέτσικας ο οποίος επεσήμανε την ιδιαίτερη σημασία που δίνεται στη δημόσια υγεία και στη στήριξη των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Η Έλενα Χρυσοβιτσινού που εκπροσώπησε την εταιρία ΒΙΚΟΣ, εξήρε το έργο της διοίκησης και των εργαζομένων του Νοσοκομείου σημειώνοντας ότι η εταιρία θα συνεχίσει να στηρίζει τον τομέα της υγείας.

Ευχαριστίες εξέφρασε και ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής Ευάγγελος Κουντούρης, προτρέποντας και άλλους φορείς αλλά και ιδιωτικές εταιρείες να στηρίξουν την προσπάθεια για συνολική αναβάθμιση της Καρδιολογικής.

Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν δύο ακόμη τελετές- εκδηλώσεις που αφορούν στην παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού από το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» στο Παιδιατρικό Τμήμα και δέκα σύγχρονων αμαξιδίων μεταφοράς ασθενών για τις ανάγκες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ