Και νέο φορτίο… 340 κιλά χασίς σε φορτηγάκι του… ΟΤΕ!

XASIS SAGIADA

XASIS SAGIADA

Μία ακόμη επιτυχία στον πόλεμο κατά της διακίνησης ναρκωτικών… Τα κυκλώματα αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους για την μεταφορά χασίς στο εσωτερικό της χώρας, όμως πιάνονται στο δίχτυ που έχει απλώσει στα ελληνοαλβανικά σύνορα η ελληνική αστυνομία.

Η Ελληνική Αστυνομία, η οποία είναι παρούσα σε καθημερινές κι αργίες.. Όπως και σήμερα!

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και διακριτική παρακολούθηση στη μεθόριο, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, σταμάτησαν για έλεγχο στο Καλπάκι το ύποπτο όχημα.

Επρόκειτο για ένα ΙΧ φορτηγό , το οποίο έφερε τα χρώματα, τα διακριτικά και τα λογότυπα του ΟΤΕ!!! Συνάμα είχε φορτωμένα γιλέκα και κράνη του Οργανισμού, προφανώς για να παραπλανήσει τις αρχές.

Από την έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 340,5 κιλά χασίς ενώ συνελήφθη και ανακρίνεται ο 45χρονος οδηγός, υπήκοος Αλβανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το φορτηγό έφερε παραποιημένες πινακίδες ενώ από την αστυνομία ερευνάται αν το όχημα έχει κλαπεί από τον ΟΤΕ ή αν βάφτηκε στα χρώματα του οργανισμού για να περάσει απαρατήρητο από την Αστυνομία!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ