«Βροχή» τα πρόστιμα σε καφετέριες και πελάτες..

kafeteria kafes

Σε δύο συλλήψεις και 31 βεβαιώσεις παραβάσεων σχετικά με τους κανόνες λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων προχώρησαν οι υπηρεσίες της Αστυνομίας στην Ήπειρο κατά το τελευταίο 24ωρο.

Σε χωριό της Θεσπρωτίας συνελήφθη ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ), όπου επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για εξυπηρέτηση πελατών εντός του καταστήματος, καθώς και από 300 ευρώ πρόστιμο στον ίδιο και σε 11 πελάτες για μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων. 

Καφενείο- οβελιστήριο σε χωριό του Νομού Ιωαννίνων εξυπηρετούσε πελάτες σε εξωτερικό χώρο ευθύνης του. Στον υπεύθυνο του καταστήματος επιβλήθηκε πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ και από 300 ευρώ στους τέσσερις πελάτες.

Σε χωριό της Πάργας συνελήφθη ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ), όπου επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες για εξυπηρέτηση πελατών εντός του καταστήματος, καθώς και από (300) ευρώ πρόστιμο σε 12 πελάτες για μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Στο πλαίσιο ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά 102 παραβάσεις.

Ειδικότερα:

             Βεβαιώθηκαν (55) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:

•             15 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,

•             10 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,

•             13 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και

•             17 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

             Βεβαιώθηκαν (16) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:

•             7 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας

•             2 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα  Θεσπρωτίας και

•             7 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.

             31 παραβάσεις σχετικά με τους κανόνες λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ