«Βροχή» τα πρόστιμα και οι αναστολές λειτουργίας σε χώρους διασκέδασης της Ηπείρου

diaskedasi

Καμπάνες έπεσαν το Σαββατόβραδο από την Αστυνομία σε καφέ μπαρ και αίθουσες εκδηλώσεων καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν παραβιάσει τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας.

Σημειώνεται ότι με βάση την τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση επιβάλλεται και αναστολή λειτουργίας από την πρώτη παράβαση.

Στο… σαφάρι ελέγχων που έκανε το βράδυ του Σαββάτου η Αστυνομία διαπιστώθηκαν δύο παραβάσεις σε καφέ μπαρ στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας για μη τήρηση αναστολής λειτουργίας του με την επιβολή προστίμου ύψους 5.000 ευρώ στην επιχείρηση και 3.000 ευρώ στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Επίσης επιβλήθηκαν 10 πρόστιμα των -300- ευρώ σε πελάτες του καταστήματος για μη τήρηση υγειονομικών μέτρων.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας επιβλήθηκε πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ και αναστολή λειτουργίας επτά ημερών σε κέντρο διασκέδασης καθώς την ώρα του ελέγχου πελάτες του καταστήματος χόρευαν!

Σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων επιβλήθηκε πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ και αναστολή λειτουργίας επτά ημερών καθώς διαπιστώθηκε ότι διενεργούσε εκδήλωσε σε εσωτερικό χώρο.

Ακόμη πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ και αναστολή λειτουργίας επτά ημερών επιβλήθηκε σε αίθουσα εκδηλώσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων καθώς διενεργούσε εκδήλωση σε εσωτερικό χώρο.

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν και πέντε παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ