Βροχή συγχαρητηρίων για το χρυσό του Στέφανου

ntouskos xriso

Το χρυσό μετάλλιο του Γιαννιώτη Στέφανου Ντούσκου, το πρώτο για την Ελλάδα στο Τόκιο, φέρνει βροχή συγχαρητηρίων.

Αναμενόμενο άλλωστε αφού ο νεαρός πρωταθλητής του ΝΟΙ έγραψε την δική του ιστορία και μαζί μία λαμπρή σελίδα για την Γιαννιώτικη κωπηλασία που χρόνια τώρα πρωταγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του αναφέρει: «Χρυσός Ολυμπιονίκης και ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων, πραγματικά μία τεράστια επιτυχία. Μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια».

Ο πρόεδρος της Βουλής

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Γιαννιώτη πρωταθλητή Στέφανο Ντούσκο, που κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, στο μονό σκιφ της κωπηλασίας, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε:

«Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής Στέφανος Ντούσκος “υπέγραψε” σήμερα τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας, κατακτώντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Η τεράστια επιτυχία του μας γεμίζει χαρά και εθνική υπερηφάνεια και μας καταδεικνύει την αξία της άοκνης και αδιάκοπης προσπάθειας για εξέλιξη σε οποιονδήποτε τομέα έχει ταχθεί ο καθένας να υπηρετεί στην πορεία του. Καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ο Δήμος Ιωαννιτών

Στην αρχαιότητα οι πόλεις έριχναν τα τείχη για να υποδεχθούν τους Ολυμπιονίκες. Για τον Στέφανο Ντούσκο, τον χρυσό Ολυμπιονίκη, τα Γιάννινα ανοίγουν την μεγαλύτερη αγκαλιά τους για να τον υποδεχθούν.

Οι στιγμές που χάρισε σε όλους μας είναι μοναδικές. Η Γιαννιώτικη κωπηλασία έφτασε στην κορυφή με τα κουπιά του Στέφανου, εκεί που της αξίζει.

Ο Δήμος συγχαίρει τον χρυσό ολυμπιονίκη των Ιωαννίνων.

Συγχαίρει το Ναυτικό Όμιλο και την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία.

Είναι έτοιμος να υποδεχθεί στην πατρίδα του τον Στέφανο έτσι όπως του αξίζει.

Η Περιφέρεια Ηπείρου

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο. Μας έκανε υπερήφανους, ως Έλληνες και ως Ηπειρώτες.

Συγχαρητήρια ανήκουν επίσης στους προπονητές του και στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Κωπηλασία και να αναδεικνύει αθλητές και αθλήτριες παγκοσμίου επιπέδου.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και βουλευτής Ιωαννίνων Γιώργος Αμυράς σημειώνει:

«Συγχαρητήρια Στέφανε ήσουν απλά… συγκλονιστικός! Ένα χρυσό μετάλλιο μαζί με Ολυμπιακό ρεκόρ στην κωπηλασία έρχονται να επιβραβεύσουν όλη τη σκληρή δουλειά σου μέχρι σήμερα. Τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος, έγραψες Ιστορία στο Τόκιο κάνοντάς μας όλους τους Γιαννιώτες, όλους τους Έλληνες, πραγματικά υπερήφανους. Σε ευχαριστούμε!!»

Η βουλευτής Μερόπη Τζούφη: «Θερμά συγχαρητήρια στο Στέφανο Ντούσκο!

Με πείσμα, επιμονή, υπομονή και πολλούς κόπους, κατάφερε να γίνει Χρυσός Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία, στο άθλημα που αντιπροσωπεύει τη γενέθλια πόλη.

Τα Γιάννενα συγκινημένα και περήφανα καμαρώνουν για το νεαρό αθλητή τους! Μια νέα γενιά αθλητριών και αθλητών χαίρεται, διδάσκεται και παραδειγματίζεται.

Πολλά συγχαρητήρια και στην οικογένεια, στον προπονητή και σε όλη την ομάδα που στήριξε και στηρίζει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη μας!»

Η Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ

“Το κατάφερε και έκανε όλους τους Έλληνες υπερήφανους, έκανε όλη τη χώρα να συζητά την τεράστια επιτυχία του, που ωστόσο μόνο ο ίδιος, οι προπονητές του και οι δικοί του άνθρωποι γνωρίζουν πόσο χρειάστηκε να δουλέψει για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα”, αναφέρει σε δήλωση του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ συγχαίρει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο στο μόνο σκιφ, συγχαίρει τον εξαιρετικό αθλητή και άνθρωπο Στέφανο Ντούσκο, για την τεράστια επιτυχία του.

Παράλληλα συγχαίρει τον προπονητή του, την οικογένειά του και τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, για τη στήριξη τους στην συνολική προσπάθεια που είχε ως επιστέγασμα την ανάδειξη του Γιαννιώτη Στέφανου Ντούσκου ως χρυσού Ολυμπιονίκη!

Οι Ορίζοντες Ηπείρου

Οι “Ορίζοντες Ηπείρου” συγχαίρουν τον Στέφανο Ντούσκο και την οικογένειά του για την τεράστια επιτυχία του, αναγνωρίζοντας τη σκληρή δουλειά εκείνου και των αγαπημένων του.

Ο Στέφανος ως «φάρος» των νέων Ηπειρωτών πρέπει να αποτελέσει ζωντανό παράδειγμα για το πως οι νίκες στη ζωή κατακτώνται μόνο με θυσίες, αποδεικνύοντας περίτρανα σε όλους μας ότι «δουλειά με χατίρι» και «ζωή με φόβο» οδηγούν σε αδιέξοδη πορεία.

Ο Θωμάς Μπέγκας

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, μετά την κατάκτηση του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου από τον Στέφανο Ντούσκο έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο ήλιος σήμερα πάνω από τα Γιάννινα και την Παμβώτιδα ανέτειλε χρυσός.

Στέφανε έκανες όλους τους Γιαννιώτες, όλους τους Ηπειρώτες, όλους τους Έλληνες περήφανους με την σπουδαία, χρυσή επιτυχία σου, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όλοι οι κόποι, όλες οι θυσίες, όλη η αγωνία σου ανταμείφθηκαν.

Συγχαρητήρια σε σένα προσωπικά, στην οικογένειά σου, στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και όλους όσους πίστεψαν ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

Απόλαυσε την μεγάλη σου επιτυχία και είμαστε εδώ να σε υποδεχτούμε όπως αξίζει σε έναν χρυσό Ολυμπιονίκη».

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία

Ο Γιαννιώτης κωπηλάτης του ΝΟΙ, Στέφανος Ντούσκος είναι ο πρωτος των πρώτων στο άθλημα της κωπηλασίας, κατακτώντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο της χώρας μας στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2020 στο Τόκυο. Ο Στέφανος Ντούσκος, αθλητής του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με την τεράστια αυτή επίδοση έσπασε το Ολυμπιακό ρεκόρ στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών, αποδεικνύοντας την τεράστια προετοιμασία που είχε κάνει όλα τα χρόνια της ενασχόλησης με το συγκεκριμένο άθλημα. Τα Γιάννενα, η Ηπειρος και ολόκληρη η Ελλάδα αισθάνεται περήφανη για την κατάκτηση της κορυφής σε Ολυμπιακό άθλημα από τον Στέφανο Ντούσκο και τον συγχαίρουν γι‘αυτό το επίτευγμα. Επίσης, τα θερμά συγχαρητήρια στην οικογένεια του Στέφανου και σε όλους τους δασκάλους του καθώς και στην μεγάλη οικογένεια του ΝΟΙ, η οποία συνεχίζει το τεράστιο έργο της άθλησης των νέων της  πόλης μας, στο επίπονο άθλημα της κωπηλασίας, το οποίο έχει  δοξάσει πολλάκις την πόλη μας στα πέρατα του κόσμου αναδεικνύοντας ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ, απευθύνει ο  πρώην δήμαρχος κ. Νίκος Γκόντας και όλα τα μέλη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ και τον ευχαριστούν από καρδιας για την περίφανη ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ νίκη στο Τόκυο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  συγχαίρει τον Γιαννιώτη Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο , που χάρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στη χώρα μας, σήμερα τα ξημερώματα.

«Το χρυσό παιδί της Παμβώτιδας» υπερνίκησε δυσκολίες, υπερέβη εαυτόν ,χαρίζοντάς μας και νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Τα Γιάννενα  είναι η περήφανη πόλη και  ο νομός Ιωαννίνων ο περήφανος νομός που στα νερά της λίμνης  Παμβώτιδας αναδείχτηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης μας.

Συγχαρητήρια στον ίδιο, στην οικογένειά  του, στον προπονητή του και στην ομάδα του για τον πολύχρονο αγώνα τους , μέχρι την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο μονό σκιφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ