Βρέθηκε ο δράστης που ανατίναζε ΑΤΜ!

ATM PREVEZA1

Είχε χτυπήσει τρεις φορές σε ΑΤΜ από το 2014 μέχρι το 2017 καταφέρνοντας να αποσπάσει πάνω από 70 χιλιάδες ευρώ. Τελικά μετά από αρκετά χρόνια οι υποθέσεις διαρρήξεων με τη χρήση εύφλεκτων αερίων σε ΑΤΜ της Πρέβεζας εξιχνιάστηκαν και τα στοιχεία του δράστη ταυτοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν αστυνομικοί της Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας.

Πρόκειται για ημεδαπό που διαμένει σε περιοχή της Αττικής και σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, εκρήξεις και λοιπές παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο κατηγορούμενος μαζί με συνεργούς του διέπραξαν τα παρακάτω:

•             την 28-07-2014 στην Αμμουδιά Πρέβεζας, αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο δημοτικού οικήματος εισήλθαν στο χώρο όπου με τη χρήση φλόγιστρου επιχείρησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν ΑΤΜ Τράπεζας,

•             την 14-03-2017 στην Αμμουδιά Πρέβεζας, παραβίασαν εκ νέου την κεντρική είσοδο του παραπάνω δημοτικού οικήματος όπου με τη χρήση αερίου προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ της Τράπεζας  απ’ όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 19.920 ευρώ,

•             την 16-11-2017 στο Κανάλι Πρέβεζα, με τη χρήση αερίου προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ Τράπεζας που ήταν εγκατεστημένο σε πλατεία, απ’ όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -53.600- ευρώ. Οι δράστες διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο είχαν αφαιρέσει από περιοχή της Αττικής, ενώ επιπρόσθετα έφερε κλεμμένες πινακίδες από έτερο αυτοκίνητο. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ