Βρεφονηπιοκόμοι: Ο μισός μισθός σε διόδια και καύσιμα!

aionia teliki2

aionia teliki2

Πριν καλά καλά ξεκινήσει η εφαρμογή διοδίων στην Ιόνια Οδό εκδηλώνονται οι πρώτες αντιδράσεις. Και προέρχονται από τον Σύλλογο Βρεφονηπιοκόμων Ηπείρου, ο οποίος με ανοιχτή του επιστολή αναδεικνύει το πρόβλημα για όσους κινούνται καθημερινά σε διπλανούς δήμους ή διπλανές πόλεις.

Πολλά από τα μέλη του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ηπείρου και Ιονίων Νήσων μετακινούνται καθημερινά από τα Γιάννινα προς την Άρτα ή την Πρέβεζα και χρησιμοποιούν το νέο δρόμο της Ιόνια οδού που ολοκληρώθηκε.

Με βάση τα νέα δεδομένα, όσοι κινούνται προς την Άρτα πρέπει να πληρώνουν στον μετωπικό σταθμό του Τερόβου και τον πλευρικό σταθμό της Άρτας. Το κόστος στον πρώτο ανέρχεται στα 3,05 ευρώ και στον δεύτερο 0,75.

Με άλλα λόγια για να πάει και να επιστρέψει κάποιος στην Άρτα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 7,60 ευρώ.

«Το κόστος για όλους μας είναι αβάσταχτο καθώς για την μετακίνηση στην εργασία μας θα πρέπει να καταβάλλουμε σε διόδια και καύσιμα τον μισό μισθό», σημειώνεται στην ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων.

Ο Σύλλογος ζητά να βρεθεί άμεσα λύση και απευθύνει έκκληση προς όλους τους αρμόδιους για χρήση μειωμένων κουπονιών ή μηνιαίες εκπτωτικές κάρτες.

«Η χρήση του δρόμου διευκολύνει τις καθημερινές μας ανάγκες και τη γρήγορη πρόσβαση στο χώρο εργασίας μας, αλλά βαραίνει τη τσέπη μας δυσβάστακτα αν δεν δοθεί λύση στο θέμα της έκπτωσης» καταλήγει η ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Πρόεδρο Χρήστο Στεφάνου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ