Βραβεύτηκε η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

vraveio galaktokomiki

Με την τελετή απονομής των βραβείων ολοκληρώθηκε η πρώτη διοργάνωση των Food Experts Award’s, των FEA 2023, των διεθνών βραβείων καινοτομίας και αριστείας του κλάδου τροφίμων και ποτών που οργάνωσε το cibum, στα οποία διακρίθηκαν εταιρείες τροφίμων με σπουδαία δουλειά και εταιρείες που υποστηρίζουν τον κλάδο των τροφίμων με ποιοτικές υπηρεσίες, στο πλαίσιο της 31ης Detrop Helexpo.

Ανεξάρτητοι επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων αξιολόγησαν τις υποψηφιότητες και ανέδειξαν τους Νικητές των FEA 2023, με στόχο να ενθαρρύνουν και να επιβραβεύσουν τη σκληρή και την καινοτόμο εργασία στον κλάδο των τροφίμων και στις επιχειρήσεις γύρω από αυτόν.

Tην τελετή παρουσίασε η δημοσιογράφος Ελένη Τσαγκά ενώ εκτός από τις νικήτριες εταιρείες στην εκδήλωση παρέστησαν εξέχουσες προσωπικότητες του κλάδου, καθώς και πλήθος κόσμου από την Detrop και τους επισκέπτες της.

Στην τελετή απονομής των FEA έγιναν τρεις τιμητικές βραβεύσεις η οποία εκ των οποίων αφορούσε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Στη Γαλακτοκομική απονεμήθηκε το βραβείο Peter DURAND 2023. Το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια της σχολής Αλεξάνδρα Μέγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ