Βραβεύτηκε η εφεύρεση κινητής βάσης κυψέλης

kostamenos

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων  συγχαίρει την Επιχείρηση – Μέλος του για την διάκριση που απέσπασε από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στα «Βραβεία Ελλήνων Εφευρετών» που διοργάνωσαν στην Αθήνα στις 23 Ιουνίου, στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ).

Στον εν λόγω διαγωνισμό ανταγωνίστηκαν πάνω από 200 εφευρέτες από όλη την Ελλάδα, στην οποία η «Β.ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ – Μ.ΑΓΓΕΛΗΣ Ο.Ε.» κατάφερε να ξεχωρίσει και να διακριθεί για την ιδιαίτερη εφεύρεσή της: «Σύνθετη Αποσπώμενη Κινητή Βάση Κυψέλης Μελισσών», λαμβάνοντας το 1ο Βραβείο καλύτερης εφεύρεσης στην κατηγορία: «Μικρομεσαία Επιχείρηση (ΜμΕ)».

Το Επιμελητήριο εύχεται περαιτέρω επιτυχίες για το καλό και την ανάπτυξη του τόπου μας και της Επιχειρηματικότητας γενικότερα.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προσβλέπει, σε περισσότερες ακόμη διακρίσεις και επιτυχίες των Επιχειρήσεων-Μελών του, επειδή είναι πεπεισμένο όχι μόνο για την Ποιότητα και την Ανταγωνιστικότητα των Προϊόντων τους αλλά και για την συμβολή τους στην τεχνολογική και βιομηχανική ανάπτυξη της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ