Βραβεύτηκαν τα χρυσά κουπιά του Ναυτικού Ομίλου

brabeia noi

brabeia noi

Τα κορυφαία σωματεία και τους αθλητές που έλαμψαν με τις επιτυχίες τους την περσινή χρονιά τίμησε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης που πραγματοποίησε στο Αμφιθέατρο του Μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και φυσικά η Γιαννιώτικη Κωπηλασία δεν μπορούσε να απουσιάζει!

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων βραβεύθηκε στην εκδήλωση ως Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2016, τίτλο που κατακτά ανελλιπώς τα τελευταία 28 χρόνια! Το κύπελλο του Πρωταθλητή παρέλαβε ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Χρήστος Αλεξίου, ο οποίος παραβρέθηκε στην τελετή.

Τόσο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος όσο και ο Πρόεδρος της ΕΚΦΟΝΣ Γιάννης Καρράς εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον κ. Αλεξίου για τη σταθερή αυτή πορεία του ιστορικού σωματείου στην κορυφή της Ελληνικής Κωπηλασίας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. σε δήλωσή του τόνισε τα εξής: «Η βράβευση του Ομίλου μας για 28η χρονιά ως Πρωταθλητή Ελλάδος είναι ένα άκρως τιμητικό γεγονός για ολόκληρη την αθλητική μας οικογένεια. Στο εξής όμως κοιτάμε μπροστά. Ξεκινάει μία νέα αγωνιστική χρονιά, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη Πρωτάθλημα, μία ακόμη πρόκληση και στόχος μας δεν είναι άλλος από την πρωτιά».

Για τις διεθνείς επιτυχίες τους την περασμένη χρονιά βραβεύθηκαν από την Κωπηλατική Ομοσπονδία οι τρεις Ολυμπιονίκες του Ρίο, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης και Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος βραβεύθηκε και για το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκ. Πρωτάθλημα του Ρότερνταμ, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Ρότερνταμ Θανάσης Παλαιοπάνος και οι χρυσοί Βαλκανιονίκες Κώστας Βαρδάκας και Άρης Γραμμενιάτης. Παρούσα στην εκδήλωση της ΕΚΟΦΝΣ ήταν και η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ