Βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές των Ιωαννίνων

vraveusi atliton

H Κοινωφελής Επιχείρηση  Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης  Δήμου Ιωαννιτών πραγματοποίησε, μετά από δύο χρόνια απουσίας, εξαιτίας της πανδημίας, την καθιερωμένη ετήσια βράβευση των Γιαννιωτών αθλητών και προπονητών που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε μια ζεστή τελετή τιμήθηκαν οι αθλητές που κατάφεραν τη χρονιά που μας πέρασε,  ξεπερνώντας τις πολλές αντιξοότητες και δυσκολίες εξαιτίας της πανδημίας, να πρωταγωνιστήσουν στο άθλημά τους, παρουσία των οικογενειών, των φίλων και συναθλητών τους.

Συγκίνηση, υπερηφάνεια, χαρά και θαυμασμός, ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στην εκδήλωση-βράβευση που στόχο έχει να αναδείξει αξίες και να στρέψει το βλέμμα όλων μας στην προσπάθεια των αθλητών μας, για να νιώσουμε τη δύναμη και το πείσμα που μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία και να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κ. Μωυσής Ελισάφ, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, κα. Ελένη Ακονίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Χάρης Λαζάνης, ο Αιδεσιμολογιότατος, Πατήρ Ηλίας Σέπερης, ο Επιτελάρχης της 8ης Ταξιαρχίας, Συνταγματάρχης Χελάς Βασίλειος, ο Αντιπρύτανης, κ. Σταύρος Νικολόπουλος, ο Αστυνόμος Α΄, κ. Τάσης Γεώργιος, ο Δήμαρχος Ζίτσας, κ. Μιχάλης Πλιάκος, οι Αντιδήμαρχοι, κύριοι, Ευάγγελος Πήχας, Αριστείδης Παππάς, Νικόλαος Τσόλης, Ιωάννης Αϊβατίδης, η Αντιδήμαρχος, κα Χριστίνα Κωτσαντή, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ι., κ. Αριστείδης Μπαρτζώκας, ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α., κ. Δημήτριος Πάνου, ο Επικεφαλής της παράταξης  «Πολίτες για την Ανατροπή», κ. Λάζαρος Νάτσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Βάσω Μέγα, Γωγώ Γιώτη, Στέφανος Ζούμπας, Αλεξάνδρα Μπέγκα, Στέφανος Σίντος, Φίλιππος Ευαγγέλου και Βλάσης Παπαχρήστου και ο Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, κ. Βασίλειος Γιαννάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ