Βράβευση για το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ιωαννιτών

kep ygeias

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας –Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) Δήμου Ιωαννιτών συμμετείχε στις εργασίες του 18ουΠανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ)  που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

      Στο Συνέδριο έλαβαν μέρος ο πολιτικός υπεύθυνος για το ΕΔΔΥΠΠΥ,  κ. Δημήτριος Πάνου, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» και η συντονίστρια για το ΕΔΔΥΠΠΥ, κα Στεφανία Τσούκη, υπάλληλος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» και στο οποίο αναπτύχθηκαν οι έξι Πυλώνες των Υγιών Πόλεων, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σύμφωνα με την Σύνοδο της Κοπεγχάγης (Άνθρωποι, Τόπος, Συμμετοχή, Ειρήνη, Ευημερία, Πλανήτης) και τους 17 Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης που ακολουθούν οι Δήμοι με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας της ζωής των δημοτών.

      Η συντονίστρια του Δήμου Ιωαννιτών  για το ΕΔΔΥΠΠΥ,  Στεφανία Τσούκη ανέπτυξε την πολιτική του Δήμου μας για τον πυλώνα «ΤΟΠΟΣ» με τίτλο: «Ανθρωποκεντρική αστική ανάπτυξη και σχεδιασμός».

       Το Συνέδριο ολοκλήρωσε τις εργασίες του με την κατάρτιση της Πολιτικής Διακήρυξης στην οποία μεταξύ των άλλων όλα τα μέλη του δικτύου συμφώνησαν ότι «Η αυτοδιοίκηση είναι κοντά στον άνθρωπο για ενιαία υγεία και έναν καλύτερο πλανήτη».

       Τιμητική βράβευση έλαβε ο Δήμος Ιωαννιτών  για την κοινωνική προσφορά  του  ΚΕΠ Υγείας  του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» που με τις δράσεις του στοχεύει  στην πρόληψη και στην  προαγωγή   της υγείας των  δημοτών.

.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ