Βραβεία στους αθλητές που διακρίθηκαν

atlites pneumatiko

H Κοινωφελής Επιχείρηση  Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης  Δήμου Ιωαννιτών πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια βράβευση των καλύτερων αθλητών και αθλητριών και των προπονητών/τριών τους που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε μια πολύ μαζική και ζωντανή εκδήλωση τιμήθηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που κατάφεραν τη χρονιά που μας πέρασε  να πρωταγωνιστήσουν στο άθλημά τους, παρουσία των οικογενειών, των φίλων και συναθλητών τους.

Συγκίνηση, υπερηφάνεια, χαρά και θαυμασμός, ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στην εκδήλωση που στόχο έχει να αναδείξει την προσπάθεια και τα επιτεύγματα αυτών που εξέφρασαν με τον πιο υποδειγματικό τρόπο τους στόχους και το πνεύμα των Ελλήνων,  το ευ αγωνίζεσθαι, την επιμονή, την προσωπική υπέρβαση, την ευγενή άμιλλα, την αυτογνωσία, τη συνεργασία, την ομαδικότητα, και πάνω απ’ όλα το ήθος και να στρέψει το βλέμμα όλων μας σε μια νέα γενιά που με τη δύναμη και το πείσμα της μπορεί να οδηγηθεί στην επιτυχία και να κατορθώσει το «ακατόρθωτο».

Την εκδήλωση τίμησαν η Βουλευτής Ν. Ιωαννίνων, κ. Μερόπη Τζούφη, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, κ. Ελένη Ακονίδου, οι Αντιπεριφερειάρχες, κ. κ. Πρόδρομος Γαϊτανίδης και Ηλίας Γκαρτζονίκας, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Ναυρόζογλου, ο Συνταγματάρχης, κ. Βασίλειος Χελάς, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής, κ. Αθανάσιος Σκούφης, ο Αντιπύραρχος, κ. Λεωνίδας Καραλής, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Γεώργιος Λώλης, Αριστείδης Παππάς, Γιάννης Αϊβατίδης, Ευάγγελος Πήχας, η Αντιδήμαρχος, κ. Χριστίνα Κωτσαντή, οι Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, κ.κ. Θωμάς Μπέγκας και Αριστείδης Μπαρτζώκας ( Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Ι.), ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α., κ. Δημήτρης Πάνου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Γιάννης Τσίμαρης, Γωγώ Γιώτη, Βάσω Μέγα, Στέφανος Σίντος, Βασίλειος Κοσμάς και Μάκης Χρυσοστόμου, ο Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, κ. Βασίλειος Γιαννάκης, ο Αντιπρόεδρος και ο Ταμίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, κ.κ.  Βασίλειος Πλαστήρας και Θανάσης Χρήστου, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων, κ. Αναστάσιος Λάγκας και η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι., κ. Μάρθα Παλαιοπάνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ