Βραδιές γαστρονομίας στο MarBella στην Πέρδικα

MarBella

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η MarBella Collection συνεχίζει τον επιτυχημένο

γαστρονομικό θεσμό με διεθνή αύρα, “Greek Chefs Abroad: Ambassadors of Greek

Cuisine”.

Η φετινή διοργάνωση έρχεται να συστήνει στο κοινό της πέντε διάσημους και

βραβευμένους Έλληνες σεφ που διαπρέπουν στο εξωτερικό, πρεσβευτές της Ελληνικής

γεύσης. Η χρυσή πεντάδα των φετινών φιλοξενούμενων σεφ, περιλαμβάνει ονόματα με

προσλαμβάνουσες και επιρροές από κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη.

Ο Γκίκας Ξενάκης του Αθηναϊκού Aleria μαζί με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Ασημάκη Χανιώτη του διάσημου Pied ATerre στο Λονδίνο, η Μαριάννα Λειβαδιτάκη που μετά το Morito του Λονδίνου έρχεται να μας επανασυστήσει δημιουργικά τις γεύσεις της θάλασσας, ο John Σκοτίδας μέχρι πρόσφατα σεφ στο Λονδρέζικο Mazi και που τώρα ξεκινάει κάτι εντελώς καινούργιο στην Βρετανική πρωτεύουσα, και ο Γιάννης Κιόρογλου με τον γαλλικό αέρα του Παρισιού, των Καννών και του Saint Barth ενώνουν δυνάμεις στο γαστρονομικό φεστιβάλ της MarBella Collection και ξεδιπλώνουν το γαστρονομικό τους ταλέντο.Το σίγουρο είναι πως κάθε βραδιά θ’ αποτελεί από μόνη της ένα ξεχωριστό ταξίδι σ’ έναν από τους πλέον επιθυμητούς προορισμούς: την υψηλής ποιότητας γεύση!

«Η γεύση μας ταξιδεύει, και μας ενώνει ως εμπειρία. Πειραματισμοί, επιρροές, τεχνοτροπίες, όλα είναι μέρος ενός γευστικού διαλόγου, σ’ ένα περιβάλλον όπου τον πρώτο λόγο έχει η ελληνική γαστρονομική βάση και η σύγχρονη αποτύπωσή της, με μεγάλη κερδισμένη τη διάθεση για δημιουργία και την ευρύτερη επικοινωνία των ανθρώπων μέσω του μοναδικού ίσως τομέα που τους φέρνει τόσο κοντά από άκρου εις άκρον της Γης: τη γεύση.» τονίζει ο Περικλής Γομπάκης, Sales & Marketing Director, MarBella Collection και

συμπληρώνει

«Ο Όμιλος MarBella Collection κατάφερε να γίνει ένας γαστρονομικός

προορισμός επενδύοντας στην υγιή πρωτοβουλία και την εφευρετικότητα ανθρώπων με

γνώσεις και πάθος για το καλύτερο. Αρωγοί σ’ αυτή του την προσπάθεια, όλοι οι Chef που

συμμετείχαν, οι άνθρωποι που εργάστηκαν μήνες αθόρυβα για τη σωστή προετοιμασία του, οι υπεύθυνοι και το προσωπικό των ξενοδοχείων και όλες οι ομάδες μας. Τους ευχαριστώ όλους θερμά».

Οι διάσημοι σεφ θα φιλοξενηθούν από τη MarBella Collection στο adults-only Boutique Hotel MarBella Nido και το MarBella Corfu στην Κέρκυρα, καθώς και στο MarBella Elix, στην παραλία Καραβοστάσι στην Περδίκα Θεσπρωτίας.

Με υλικά μια επιλογή εκλεκτών τοπικών προϊόντων αλλά και τη γνώση, την εμπειρία, και τις εικόνες που φέρνουν από τις κουζίνες στις οποίες έχουν δώσει και δίνουν το παρών, οι σεφ θα δημιουργήσουν ελληνικά και μεσογειακά μενού με διεθνή αύρα.

Οι γαστρονομικές βραδιές θα πραγματοποιηθούν από τις 9 Ιουλίου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου σε τρεις χώρους, ξεχωριστούς όσο και η ίδια η διοργάνωση. Πρόκειται για το Pearl Fine Dining, το à la carte εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας του MarBella Elix, το Apaggio του MarBella Nido με την καθηλωτική θέα στο Ιόνιο, και το ολοκαίονουριο Celeste Fine Dining του MarBella Corfu που φέρει τον αέρα της Γαλλικής ριβιέρας.

Και φέτος, το Greek Chefs Abroad: Ambassadors of Greek Cuisine, φιλοδοξεί να μεταφέρει

αυτούσιο το πνεύμα του θεσμού, έτσι όπως αποτυπώθηκε από την πρώτη κιόλας διοργάνωση:

Η γεύση ως μία παγκόσμια κοινή γλώσσα, ένα εισιτήριο για κάθε γωνιά του πλανήτη, και μια εμπειρία που μας ενώνει όλους γύρω από ένα τραπέζι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ