Βουργαρέλι… Υπόσχεται αξέχαστες Απόκριες!

apokries bourgareli

apokries bourgareli

Μια αξέχαστη μέρα αποκριάς υπόσχεται η Καρναβαλική Ομάδα Βουργαρελίου, η οποία έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα χειμερινό αντάμωμα για τους κατοίκους της περιοχής.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το μεσημέρι της Κυριακής με πολλά παραδοσιακά εδέσματα και με γίδα βραστή… Καθώς θα φτάνει το απόγευμα στην πλατεία του χωριού θα στηθεί το γαιτανάκι, θα ακολουθήσουν διάφορα καρναβαλικά δρώμενα και η βραδιά θα κλείσει με το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου.

«Φορέστε την αποκριάτικη στολή σας και ελάτε να περάσουμε μια αξέχαστη μέρα αποκριάς με πολύ γέλιο και χορό.

Καλούμε όλους τους Βουργαρελιώτες και φίλους από κάθε γωνιά της Ελλάδος να δώσουν το παρόν στη εκδήλωση η οποία αποτελεί και ευκαιρία για ένα ¨ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ¨ με τους μόνιμους κατοίκους του χωριού μας. Θα είναι η καλύτερη απόδειξη ότι δεν τους ξεχνούμε στις δύσκολες συνθήκες του χειμώνα που ζούνε», λέει η Καρναβαλική ομάδα.

Την Καθαρά Δευτέρα θα εορταστούν τα Κούλουμα με τον πατροπαράδοτο τρόπο, καθώς όσοι βρεθούν στο Βουργαρέλι το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, θα γευτούν την καθιερωμένη φασολάδα και τα παραδοσιακά εδέσματα !!!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ