Βούλιαξε η παραλίμνιος… Κυκλοφοριακό κομφούζιο και… χάος με τα λεωφορεία!

amolos p1

amolos p1

ΦΩΤΟ

Είναι σίγουρα από τις φορές όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές όλων… Και κυρίως δοκιμάστηκαν οι αντοχές της παραλιμνίου, η οποία κυριολεκτικά βούλιαξε από τον κόσμο.

ΙΧ, λεωφορεία, πεζοί, υποχρεώθηκαν να συνυπάρξουν και παράλληλα να εξυπηρετηθούν..

Οι εικόνες στην παραλίμνιο ήταν πρωτοφανείς…

Από τη μία το εργοτάξιο της πλατείας Μαβίλη, που ακόμη στερεί ζωτικό χώρο, αφενός η υπερβολική κίνηση στον οδικό άξονα δημιούργησαν μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Μία κατάσταση που έγινε ακόμη δυσκολότερη από τις συνεχιζόμενες αφίξεις λεωφορείων που έκαναν ολιγόλεπτες στάσεις για να επιβιβάσουν ή να αποβιβάσουν επισκέπτες της περιοχής.

amolos p0

Δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις όπου «φράκαραν» και χρειάστηκε η συμβολή της τροχαίας για την εξομάλυνση της κατάστασης.

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο και το χάος στις ώρες αιχμής ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην περιοχή, γεγονός που θα πρέπει να εξετάσουν άμεσα όλοι οι αρμόδιοι και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

amolos p2

Όπως πολλοί σημείωναν, αυτό που προκαλεί το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η κίνηση των λεωφορείων για τα οποία πρέπει να βρεθεί εναλλακτική λύση ώστε να μην συνωστίζονται μπροστά από το σημείο όπου «δένουν» τα καραβάκια.

Συνάμα, τα έργα στην πλατεία Μαβίλη θα πρέπει να επισπευστούν και επιτέλους να ολοκληρωθούν ώστε να αποδοθεί στους πεζούς χώρος για να μπορούν να κινηθούν με ασφάλεια και συνάμα να μπορέσουν οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή να δουλέψουν σε ανθρώπινες συνθήκες και να αποφευχθεί ο συνωστισμός που καταγράφηκε και σήμερα.

amolos p3

amolos p4

amolos p5

amolos p6

amolos p7

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ