Βουλευτής… ΚΟΜΥτάρχης!

stilios komi

Στις αρχές του καλοκαιριού ΚΟΜΥ έψαχνες και ΚΟΜΥ δεν έβρισκες… (Πρόκειται για τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ που διενεργούν τα τεστ)..

Μετά ξεκίνησαν οι ερωτήσεις για τον συντονισμό τους.. Ποιος αποφασίζει να πάνε πού και πότε;

Τις τελευταίες ημέρες στην Άρτα φαίνεται ότι σε ρόλο ΚΟΜΥτάρχη βρίσκεται ο γαλάζιος βουλευτής του Νομού Γιώργος Στύλιος.

Με πρωτοβουλία του, λέει, έγινε συνάντηση εργασίας με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και με σκοπό την καλύτερη οργάνωση των Κινητών Ομάδων στην Άρτα και την εντατικοποίηση των ελέγχων ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες και τους εργάτες γης!

Και προς επιβεβαίωση ιδού η δήλωση του βουλευτή: «Πήρα την πρωτοβουλία να συναντηθώ με τους φορείς Υγείας της πόλης μας για να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας στη μεγάλη εθνική μάχη κατά του κορωνοϊού. Οι επαφές μου θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της πόλης μας και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους στις Κ.ΟΜ.Υ. για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν καθημερινά. Τους είμαστε ευγνώμονες. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να καλύψουμε με τις υπάρχουσες δομές όλες τις ευπαθείς ομάδες, να αυξήσουμε τα τεστ, να ενημερώσουμε τον κόσμο για την κρισιμότητα της κατάστασης. Θέλω να γνωρίζουν οι συμπολίτες μου ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο και να αισθάνονται ασφαλείς. Θα πρέπει να περάσουμε αυτή την παγκόσμια δοκιμασία με τις μικρότερες απώλειες, ακολουθώντας το οργανωμένο σχέδιο της Πολιτείας και τις οδηγίες των ειδικών. Με ευθύνη και πιστή τήρηση των μέτρων ασφαλείας μπορούμε και πρέπει να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί αλλά και ο καθένας χωριστά θα πολεμήσουμε αυτό τον αόρατο εχθρό και θα νικήσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ