Βουλευτική κριτική για το δημοτικό στάδιο

stadio igoumenitsa

Την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας αναδεικνύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης.

Ο βουλευτής σημειώνει ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι «καμένος», παρότι πριν έναν χρόνο δόθηκε το ποσό των 240 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να τοποθετηθεί και χλοοτάπητας.

Κάνει λόγο για απαξίωση του έργου και αναρωτιέται ποιος ευθύνεται για την κατάσταση.

Αναλυτικά σημειώνει: «Ο αγωνιστικός χώρος είναι “καμένος” ενώ οι νέοι προβολείς του γηπέδου, δεν έχουν ανάψει ούτε μια φορά (Κοστίζει το ηλ.ρευμα κ δεν έχουμε να το πληρώσουμε;)

Πέρσι τέτοια περίοδο, δόθηκαν από την τοπική αυτοδιοίκηση 240.000€ για “Εργασίες επισκευής και συντήρησης Γηπέδου Ηγουμενίτσας» με ιδία συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας 70.000,00€.

Μέσα σε αυτά ήταν και η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα ο οποίος δεν άντεξε ούτε ένα χρόνο παρότι κάνεις συμπολίτης μας δεν έκανε ελεύθερη δωρεάν χρήση του, αν και φτιάχτηκε με χρήματα όλων μας.

Το έργο διαφημίστηκε με διθυράμβους. Η απαξίωση του όμως δεν «έτυχε» της ίδιας δημοσιότητας.

Που βρίσκονται οι ευθύνες για αυτήν την κατάσταση; Ποιος έχει αναλάβει την συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου; Ο Δήμος ή οι ομάδες που κάνουν χρήση; Φέτος προφανώς θα ξαναχρειαστεί κονδύλι για να φτιαχτεί ο αγωνιστικός χώρος.

Ποιος θα επωμιστεί το κόστος;

Αμείλικτα ερωτήματα που θέτει η ίδια η πραγματικότητα και το δημόσιο συμφέρον.

Αναζητούνται απαντήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ