Βουλευτικές καταγγελίες με…σκοπιμότητες

dourouti4

dourouti4Η αντιπαράθεση που έχει αναπτύξει ο τοπικός βουλευτής Κώστας Παπασιώζος με κορυφαίους αυτοδιοικητικούς παράγοντες της Άρτας που προέρχονται μάλιστα από τον ίδιο πολιτικό χώρο –αυτόν της Νέας Δημοκρατίας- φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την καταγγελία που έκανε ο ίδιος περί ανεξέλεγκτης διάθεσης λυμάτων σε σημείο κοντά στον Αμβρακικό.

Ο βουλευτής επέλεξε να κάνει γνωστό το θέμα στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε και μάλιστα το απέδωσε σε ανώνυμη καταγγελία που έφτασε στο γραφείο του!

Όσοι όμως γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα θεωρούν ότι ούτε το θέμα είναι τόσο αθώο, ούτε ξαφνικά ο βουλευτής που διατέλεσε επί σειρά ετών δήμαρχος, έγινε τόσο ευαίσθητος σε θέματα περιβάλλοντος.

Οι σκοπιμότητες άλλωστε και δη οι πολιτικές είναι πιο ισχυρές από τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες.

Παρόλα αυτά στο σημείο για το οποίο έγινε η καταγγελία πραγματοποιήθηκε αυτοψία από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά, όπως και από το Δήμο Νικολάου Σκουφά και τον δήμαρχο Στάθη Γιαννούλη.

Πρόκειται για ένα από τα σημεία όπου χρησιμοποιούνται για την εναπόθεση λυμάτων από τις μονάδες επεξεργασίας ελιάς. Μάλιστα για τις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν εγκεκριμένοι Περιβαλλοντικοί Όροι, γεγονός που γνωρίζει πολύ καλά και ο τοπικός βουλευτής.

Ωστόσο οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσουν στους απαραίτητους ελέγχους και στο επόμενο διάστημα θα καταφανεί αν πρόκειται για μία από τις περιπτώσεις αυτές και την σκοπιμότητα της βουλευτικής καταγγελίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ