Βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης λόγω έργων αποχέτευσης

diakopi nerou

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο κατασκευής αποχετευτικού δικτύου σε ένα μεγάλο μέτωπο της πόλης των Ιωαννίνων, από τη Νέα Ζωή μέχρι το Κάτω Νεοχωρόπουλο.

Τις μέρες αυτές από τις εργασίες που γίνονται έχουν προκληθεί βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης, κυρίως στην περιοχή της Πεντέλης, με αποτέλεσμα τις διαμαρτυρίες των κατοίκων.

Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι και σήμερα έμειναν χωρίς νερό κάνοντας μάλιστα ειδική μνεία στα προβλήματα που ανακύπτουν για τις σχολικές μονάδες και την ομαλή λειτουργία τους.

Η ΔΕΥΑΙ σημειώνει ότι οι βλάβες οφείλονται στην παλαιότητα του δικτύου ύδρευσης. Ήδη έχει συστήσει στους εργολάβους που κατασκευάζουν τα δίκτυα αποχέτευσης να είναι όσο πιο προσεκτικοί γίνεται.

Ζητώ συγνώμη από τους κατοίκους αλλά και την κατανόησή τους καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που θα λύσει σημαντικά προβλήματα.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η ΔΕΥΑΙ θα ήθελε να ενημερώσει τους κατοίκους των περιοχών Νέας Ζωής, Πεντέλης, Δροσιάς, Τσιφλικόπουλου και Κάτω Νεοχωρόπουλου ότι, λόγω της παλαιότητας του δικτύου ύδρευσης, οι εκτεταμένες εργασίες αποχέτευσης, οι οποίες εκτελούνται στις παραπάνω περιοχές, υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσουν θραύσεις των αγωγών ύδρευσης και προσωρινές διακοπές υδροδότησης. Η ΔΕΥΑΙ ζητά συγγνώμη και την κατανόηση των κατοίκων».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ