Οι φίλοι της vespa θα συναντηθούν στην Πρέβεζα

vespa preveza

vespa preveza

Είναι οι μέρες τέτοιες που οι απανταχού φίλοι της vespa περνούν όλο και περισσότερες ώρες με την αγαπημένη τους «σφήκα». Την ετοιμάζουν για την κορωνίδα (σε εθνικό επίπεδο) των ετήσιων συναντήσεων φίλων vespa.

Την πανελλήνια καλοκαιρινή συνάντηση.

Το vespa club Κοζάνης, ως διοργανωτής, έχει προγραμματίσει η καλοκαιρινή συνάντηση να πραγματοποιηθεί στο Μονολίθι Πρέβεζας 27,28,29 και 30 Αυγούστου.

Οι πανελλήνιες συναντήσεις vespa περιλαμβάνουν εκτός από τη γνωριμία με τον κάθε τόπο που τις φιλοξενεί, καλλιστεία vespa, συναυλίες, ασφαλή παιχνίδια, διαγωνισμούς και διάφορες άλλες εκδηλώσεις και προσελκύουν, συνολικά, κάθε χρόνο πάνω από 500 φίλους της vespa από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Μέλη επίσημων clubs ή και μεμονωμένους ρομαντικούς vespisti.

Με βάση τις φετινές, ήδη δηλωμένες, συμμετοχές στην όμορφη Πρέβεζα θα βρεθούν vespisti από Αθήνα, Αμύνταιο, Άρτα, Αχαΐα, Βέροια, Βόλο, Δράμα, Ηγουμενίτσα, Ηλεία, Ηράκλειο, Θεσ/νίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καστοριά, Κατερίνη, Κεφαλονιά, Κιλκίς, Λαμία, Λάρισα, Ναύπακτο, Ναύπλιο, Πειραιά, Σάμο, Σέρρες, Σκιάθο, Τρίκαλα, Χανιά, Χίο αλλά και από Ιταλία, Σερβία, Γαλλία, Γερμανία, Αλβανία και Κροατία.

« Ως vespa club Κοζάνη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας που στηρίζουν ώστε να στεφθεί με επιτυχία η όλη προσπάθεια. Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Πρεβέζης τους και τους χορηγούς για την στήριξή.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρεβεζιάνο Χρήστο Αραβαντινό που ήταν δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια της «ζύμωσης» της διοργάνωσης.

Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.
Ευχόμαστε σε όλους καλό δρόμο και καλή αντάμωση στην Πρέβεζα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ