Βελτιώνεται η κατάσταση, συνεχίζεται ο αποχιονισμός

gian xioni litaritsia

gian xioni litaritsia

Βελτιωμένη η κατάσταση στο Νομό Ιωαννίνων, κυρίως όμως στο λεκανοπέδιο το οποίο μετά την χιονόπτωση βρέθηκε σε κλοιό προβλημάτων.

Η βροχή που άρχισε να πέφτει από το απόγευμα της Παρασκευής έχει λιώσει σημαντικές ποσότητες χιονιού, ενώ και σήμερα σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου και της πόλης των Ιωαννίνων, επιχειρούν αποχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου.

Το πρωί, σημειώθηκε κατάπτωση βράχου στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Αθηνών, κοντά στα Πλατανάκια, με αποτέλεσμα να κλείσει το ένα ρεύμα ωσότου επέμβουν μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας για την απομάκρυνσή του από το οδόστρωμα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Αστυνομία αλυσίδες χρειάζονται στο σύνολο του επαρχιακού οδικού δικτύου του Νομού Ιωαννίνων όπως επίσης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και στον δρόμο Άρτας- Τρικάλων από το 67ο έως το 76ο χλμ.

Μετά από αρκετές ημέρες πάντως σε ολόκληρη την Ήπειρο καταγράφονται θετικές θερμοκρασίες, με τον υδράργυρο να δείχνει τρεις με τέσσερις βαθμούς στα Γιάννινα.

Η χαμηλότερη θερμοκρασία το πρωί σημειώθηκε στο Μέτσοβο, το οποίο βρέθηκε στο μηδέν, καθώς και σήμερα σημειώνονται ασθενείς χιονοπτώσεις.

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ