Βάζουν λουκέτο και οι Δήμοι της Ηπείρου

GS_PEDΛουκέτο βάζουν τελικά στις 30 Αυγούστου, ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου της ΚΕΔΕ και οι Δήμοι της Ηπείρου όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΔ που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Κώστα Ασκούνη και των μελών του συμβουλίου της δημάρχων κυρίων Κοιμήση και Τζανακούλη.

Το κλίμα ήταν βαρύ σε όλη τη διάρκεια των εργασιών καθώς αρκετοί δήμοι βρίσκονται στα όρια της χρεοκοπίας και όπως τονίστηκε σε λίγες ημέρες και με δεδομένη τη σημερινή κατάσταση δεν θα μπορούν να πληρώσουν ούτε το προσωπικό τους.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την αποχή όλου του πολιτικού προσωπικού, ώστε το κλείσιμο των Δήμων να μην έχει επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ παράλληλα κι αν δεν αναστραφεί η σημερινή κατάσταση θα προχωρήσουν σε πολύ δυναμικές κινητοποιήσεις.

Κρίσιμη για τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν είναι η συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη στις δώδεκα το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ