Βαβέτση εναντίον Παπασιώζου για τα οικονομικά

rozina vavetsi

Με μία αιχμηρή δήλωση απάντησε η πρώην δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Ροζίνα Βαβέτση στον Κώστα Παπασιώζο με αφορμή όσα έχουν διαμειφθεί το τελευταίο διάστημα για την οικονομική κατάσταση του Δήμου.

Ο σημερινός δήμαρχος μιλά μεταξύ άλλων για χρέη άνω των τεσσάρων εκατομμυρίων που αποτελούν την αιτία για τη μη σύνταξη του προυπολογισμού και μετά την αποτυχία εξεύρεσης πολιτικής λύσης, αποφασίστηκε το διήμερο λουκέτο του Δήμου και όλων των υπηρεσιών.

Η πρώην δήμαρχος υποστηρίζει ότι πρόκειται για ένα λαικίστικο ξέσπασμα της νυν δημοτικής αρχής και σημειώνει  ότι ο δήμος πρέπει να προχωρήσει μπροστά καθώς χάθηκαν ήδη τέσσερις μήνες.

Στη δήλωση αναφέρει:

Καμία έκπληξη δε μου προκάλεσε το πρόσφατο παραλήρημα Παπασιώζου.

Στα χρόνια που διοικήσαμε, είχαμε βιώσει πολλές αντίστοιχες λαϊκίστικες συμπεριφορές

Με λυπεί όμως το γεγονός ότι από τη στιγμή που ανέλαβε έως και σήμερα,  έχει τελείως παρατημένο το δήμο για να ασχολείται μονάχα με τη συγγραφή σεναρίων επιστημονικής φαντασίας προκειμένου να καλύψει τα κενά του, τις υποσχέσεις και τις πολύ βαριές ήττες κυρίως από συναδέλφους του.

Ο Δήμος  επιβάλλεται να προχωρήσει και ο δήμαρχος να κάνει τη δουλειά για την οποία τον επέλεξε η πλειοψηφία των δημοτών.

Ας ξεκινήσει λοιπόν γιατί ήδη έχει χάσει έδαφος 4 πολύτιμων μηνών έναντι όλων των υπολοίπων.

Και στην αυτοδιοίκηση α’ βαθμού η ολιγωρία τιμωρείται …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ