Βαθιά θλίψη για τον Τάκη Νικολόπουλο

takis nikopoulos

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει σε όλους ο θάνατος του Τάκη Νικολόπουλου σε ηλικία 68 ετών.

Ο Τάκης Νικολόπουλος, είναι «άλλη μια οδυνηρή απώλεια» έγραψε στο συλλυπητήριο μήνυμα του ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Ξανθός.

«Έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας Τάκης Νικολόπουλος, μια ξεχωριστή προσωπικότητα του ιατρικού κόσμου και της Αριστεράς.

Άνθρωπος υψηλής  ποιότητας, ευγένειας και ήθους, που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια  και αφοσίωση το δημόσιο σύστημα υγείας, τον ιατρικό συνδικαλισμό και την  υπόθεση της κοινωνικής αλλαγής στη χώρα μας.

Αφήνοντας ευδιάκριτο και ανεξίτηλο «αποτύπωμα» στη συλλογική μας μνήμη. Από τους αντιδικτατορικούς αγώνες, μέχρι την υπεράσπιση του ΕΣΥ, τις διεκδικήσεις της ΟΕΝΓΕ, το αριστερό σχέδιο για την Υγεία και τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα και «πληγωμένος» από τον πρόωρο χαμό της αγαπημένης του Δήμητρας, συνέχισε να προσφέρει από τη θέση του αν. Συντονιστή της ΝΕ Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όλοι οι φίλοι και σύντροφοί του νιώθουμε σήμερα ανείπωτη θλίψη και συντριβή.  Θρηνούμε πραγματικά. Τάκη μας λείπεις ήδη. Αποστόλη και Μαρία κουράγιο….»

«Είναι θλιβερό να αποχαιρετάς ανθρώπους που φεύγουν τόσο αναπάντεχα και που μοιράστηκες μαζί τους κοινούς αγώνες, χαρές και λύπες και πάνω απ’ όλα την προσδοκία ότι μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για τις γενιές που έρχονται» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Κώστας Μπάρκας, για τον Τάκη Νικολόπουλο.

«Αποχαιρετώ με οδύνη τον σύντροφο Τάκη Νικολόπουλο, κρατώ όμως με υπερηφάνεια ως παρακαταθήκη τις ηθικές αρχές και αξίες του, αρχές και αξίες που υπηρέτησε με απαρέγκλιτη συνέπεια, σεβαστός για αυτό από τους συντρόφους, οι οποίοι τον έταξαν να προσφέρει και από τη θέση του Αναπληρωτή Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πρέβεζας.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στα παιδιά του, Αποστόλη και Μαρία.Καλό Ταξίδι Σύντροφε Τάκη!».    

Η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη στο μήνυμά της αναφέρει: «Μεγάλη η απώλεια και η οδύνη μας για το χαμό του Τάκη Νικολόπουλου. Ο Τάκης μας, αληθινός φίλος και σύντροφος ζωής. Ο Τάκης των κοινών φοιτητικών μας χρόνων, ο αγαπημένος συνάδελφος στο Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων, ο πρόεδρος της ΕΙΝΗ, ο σπουδαίος ακτινολόγος, ο ήρεμος και σοφός άνθρωπος της γνώσης και της προσφοράς. Ο Τάκης, με τα γαλανά του μάτια και το στοχαστικό του βλέμμα, που μιλούσε πάντα για τα «μείζονα» και μας συμβούλευε πάντοτε με τρυφερότητα.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στα παιδιά και τους οικείους τους, στους φίλους και τους συντρόφους του.

Καλό ταξίδι Τάκη, χαιρετίσματα στη Δημητρούλα…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ