Βάσεις για αθλητικό τουρισμό βάζει η Πρέβεζα

gipedo mpasket kalokairi

Στις μεγάλες δυνατότητες που έχει η Πρέβεζα στον αθλητισμό αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού  Γιώργος Μαυρωτάς που βρέθηκε στα γήπεδα “Σταθης Παρούσης” του Δημοτικού κολυμβητηρίου Πρέβεζας   για το  11ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 . 

Συνεχάρη τους διοργανωτές αναφέρθηκε στους δεσμούς που τον δένουν με την Πρέβεζα όταν είχε βρεθεί στα μέσα της δεκαετίας του 80 στο δημοτικό κολυμβητήριο  ως παίχτης του πόλο με τον  Ν.Ο Βουλιαγμένης  σε αγώνα με την Κέρκυρα, ενώ να σημειώσουμε   ότι ο ίδιος υπήρξε και αρχηγός της Εθνικής ομάδας  πόλο από το 1995 έως το 2000.

Ο κ. Μαυρωτάς τόνισε  ότι “η Πρέβεζα είναι ένας υπέροχος τόπος τόσο για τουρισμό όσο και για τον αθλητικό τουρισμό”, ενώ  στάθηκε ιδιαίτερα στις συνέργειες που πρέπει να υπάρχουν τόσο με την πολιτεία όσο και με την αυτοδιοίκηση α΄ και β΄ βαθμού και τον ιδιωτικό τομέα ώστε να φέρνουμε μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας κοντά στο αθλητισμό. Στην άριστη συνεργασία με τον κ. Μαυρωτά αναφέρθηκε ο κ. Σουλιώτης εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του 3on3, σημειώνοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τα θέματα και την περιοχή.

Τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες συνεχάρη ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Ν. Γεωργάκος, σημείωσε ότι ο δήμος στηρίζει τον αθλητισμό και αναφέρθηκε στην επίσκεψη του γενικού γραμματέα αθλητισμού στην πόλη, ο οποίος και ενημερώθηκε για τις προοπτικές που έχει η περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ