Β. Γιάπρος: Και επίσημα υποψήφιος

Την απόφασή του να ηγηθεί ψηφοδελτίου και να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου Πρέβεζας, ανακοίνωσε και επίσημα το μεσημέρι της Κυριακής, ο διακεκριμένος δικηγόρος Βασίλης Γιάπρος.

Πρόκειται για μία υποψηφιότητα που προέρχεται από τον χώρο της κεντροδεξιάς και αλλάζει άρδην το προεκλογικό σκηνικό στην Πρέβεζα.

Την ημέρα που η Πρέβεζα γιόρταζε την επέτειο της απελευθέρωσής της, ο Βασίλης Γιάπρος ευχήθηκε να απελευθερωθούν νέες, υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου ώστε να αλλάξει επιτέλους η πόλη.

Όπως ο ίδιος είπε, το τελευταίο χρονικό διάστημα συναντήθηκαν οι αγωνίες, οι ελπίδες, οι φόβοι, η λαχτάρα για το μέλλον της Πρέβεζας, με πολλούς άλλους.. Η αγωνία για το μέλλον ήταν ο παράγοντας που τον οδήγησε στην απόφαση να ηγηθεί ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου με σκοπό «να αλλάξουμε την πόλη».

Δίνοντας το πρώτο στίγμα του προγράμματός του, τόνισε ότι το βασικό ζητούμενο είναι μία φιλική, προσιτή πόλη και μία πράσινη πόλη.

«Φιλική, προσιτή πόλη από την μια μεριά, όρεξη για εργασία από νέους ανθρώπους, νέα παιδιά να είναι ειδικοί και καταρτισμένοι σε αυτό το οποίο θα κάνουν και τότε με απλά λόγια, μελέτη – χρηματοδότηση -έργο.

Αυτά είναι τα τρία στοιχεία.

Αν λοιπόν αυτά τα δύο συνδυαστούν σε σχέση με αυτούς που θα τα τρέξουν, πιστεύω θα έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα»… 

Η πρώτη δημόσια παρέμβαση έκλεισε με μία έκφραση την οποία δανείστηκε από την Θεσσαλονίκη: “Για να μην αλλάξουμε πόλη,  να αλλάξουμε τη πόλη”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ