Β. Αργύρης: Έτοιμα τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

argiris

Έτοιμα είναι τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Θα ανακοινωθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Όπως προέκυψε στην χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής από τον επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων Βαγγέλη Αργύρη, η πρόταση της επιτροπής έχει ολοκληρωθεί και κατατέθηκε στον πρόεδρο ομοφώνως από τα μέλη της.

Οι στόχοι που τέθηκαν για την σύνθεση των ψηφοδελτίων ήταν η ενότητα, η ανανέωση και η πολιτική αυτονομία του κόμματος. «Ευθύνη της Επιτροπής ήταν η πρότασή μας να περιλαμβάνει τους καλύτερους. Η δυσκολία μας δεν ήταν να βρούμε υποψηφίους γιατί η προσφορά ήταν μεγάλη. Η δυσκολία ήταν να βρούμε τους πιο ικανούς και άξιους» σημείωσε ο κ. Αργύρης.

Σύμφωνα με τον κ. Αργύρη, ήταν τόσοι πολλοί όσοι έκαναν αίτηση συμμετοχής στα ψηφοδέλτια που δεν χωρούσαν όλοι. Όσοι μείνουν εκτός θα αποτελέσουν το Μητρώο Στελεχών, που θα λειτουργήσει ως τράπεζα άντλησης ικανών προσώπων για το κόμμα και τις ανάγκες του.

Πλέον σύμφωνα με τον κ. Αργύρη το κόμμα περνάει στη δεύτερη φάση που είναι η συλλογή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών καθώς πλέον τα ψηφοδέλτια κατατίθενται κεντρικά και όχι στις εκλογικές περιφέρειες με αποτέλεσμα περισσότερη γραφειοκρατία.

Τέλος, ο κ. Αργύρης ενημέρωσε και τους λόγους που δεν ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια. «Εκτιμάται ότι η νέα απογραφή θα επιφέρει αλλαγές σε πολλές εκλογικές περιφέρειες και δεν θέλουμε εξ’ αυτού να βάζουμε και να βγάζουμε ονόματα στην πρότασή μας» σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ