Τζούφη: Επίθεση στον ΕΟΔΥ για την διακοπή της καθημερινής ενημέρωσης

eody krousmata

Την πρόσφατη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, πως πλέον σταματά την ημερήσια ενημέρωση για τον κορωνοϊό και τα κρούσματα, σχολιάζει η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορώντας κυβέρνηση και υπουργείο Υγείας.

Αναλυτικά αναφέρει:

Το πρόβλημα λύθηκε [problem solved]…

Τι κι αν ο αριθμός των κρουσμάτων μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Τι κι αν φουντώνουν οι «σκληροί» δείκτες της πανδημίας (εισαγωγές στα νοσοκομεία, αριθμός διασωληνωμένων, πληρότητα ΕΣΥ, αριθμός θανάτων).

Κυβέρνηση και υπουργείο Υγείας, πιστοί στο αφήγημά τους για «το τέλος της πανδημίας», επιβάλλουν σιωπητήριο στον ΕΟΔΥ και σταματούν την ημερήσια ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Έρμαια των απαιτήσεων των μεγαλοεπιχειρηματιών του τουρισμού, προσπαθούν να πείσουν πως εξασφάλισαν ένα… χαλαρό και ανέμελο καλοκαίρι. Για αυτό άλλωστε κατήργησαν και την πενταήμερη καραντίνα για τους τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα και είναι θετικοί.

Είναι αδίστακτοι. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πολιτικό κόστος και η επικοινωνιακή διαχείριση. Όπως και η διατήρηση της επίπλαστης «κανονικότητας» που κατασκεύασαν για να μπορέσουν να υπάρξουν οι ίδιοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ