Τσιρογιάννης: Τιμητική η στήριξη

Τιμητική και καλοδεχούμενη χαρακτηρίζει την στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία ο δήμαρχος Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ρωτήθηκε σχετικά, τοποθετήθηκε με διακριτικό τρόπο, και εξήρε το έργο του Δήμου και την εικόνα της πόλης.

«Ευχαριστώ προσωπικά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για τον τρόπο που εκφράστηκε, τόσο για εμένα, όσο και για το έργο μας ως Δημοτική Αρχή.

Όπως είπε και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τα προβλήματα των πολιτών στις τοπικές κοινωνίες δεν έχουν κομματική ταυτότητα. Έτσι και εμείς, ως Δημοτική Αρχή, από την πρώτη στιγμή έχουμε δηλώσει, ότι οι ανάγκες των συμπολιτών δεν έχουν πολιτικά χρώματα. Τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας είναι κοινά και δεν περισσεύει κανείς σε αυτή την προσπάθεια. Εμείς εξακολουθούμε να εκφράζουμε το σύνολο των Αρτινών και το συμφέρον της Άρτας”, αναφέρει σε δήλωσή του ο Χρήστος Τσιρογιάννης.

Κι αφού χαρακτηρίζει τιμητική την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη, καταλήγει:

“Η κοινή μας αγωνία έχει ένα και μόνο στόχο. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ως τοπική κοινωνία και να συνεχίσουμε να δίνουμε πραγματικές λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας. Σε αυτή την κατεύθυνση, είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω με συνοδοιπόρους συνεργάτες, άξιους, ικανούς, με αγάπη για τον τόπο, αφήνοντας στην άκρη την κομματική τους ταυτότητα και κυρίως απαλλαγμένους από υστεροβουλία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ