Τρίτη θητεία στο Δήμο Δωδώνης για τον Χρήστο Ντακαλέτση

ntakaletsi ch

Την τρίτη του θητεία στο Δήμο Δωδώνης κέρδισε ο Χρήστος Ντακαλέτσης. Στο ενεργητικό του έχει και δύο θητείες ως δήμαρχος Λάκκας Σουλίου και έτσι κατατάσσεται στους μακροβιότερους αυτοδιοικητικούς του Νομού Ιωαννίνων.

Στις εκλογές της Κυριακής επικράτησε επί του Γιάννη Καραμπίνα σε μία αναμέτρηση που αποδείχθηκε για γερά νευρά καθώς κρίθηκε όταν ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση και στο τελευταίο εκλογικό τμήμα.

Σε γραπτή του δήλωση ο Χρήστος Ντακαλέτσης σημειώνει ότι οι συνδημότες του επέλεξαν τη συναίνεση, την ενότητα και την προοπτική.

Αναλυτικά αναφέρει:

 «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τις συνδημότισσες και τους συνδημότες που επέλεξαν την παράταξή μας για να κρατήσει στα χέρια της τις τύχες του Δήμου μας, για ακόμα πέντε χρόνια. Αισθάνομαι συγκίνηση γιατί την Κυριακή επιβραβεύτηκε η παρουσία και το έργο της παράταξής μας, μετά από δύο τετραετίες.

Με την θετική ψήφο τους στην παράταξή μας, οι συνδημότες μας καταδίκασαν την οξύτητα, την πόλωση, τη λάσπη και τη συκοφαντία. Επέλεξαν αντίθετα τη σοβαρότητα, τη συναίνεση, την ηρεμία, την ενότητα και κυρίως, την προοπτική.

Με την προοπτική της ενότητας και με την ενότητα της προοπτικής, καλούμε όσους δε μας επέλεξαν ως πρώτη επιλογή τους στις εκλογές της Κυριακής αλλά και όσους μας στήριξαν για μια ακόμα φορά, να βρεθούν πλάι μας στο δύσκολο έργο που μας περιμένει τα επόμενα πέντε χρόνια, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια να κάνουμε το Δήμο μας έναν καλύτερο τόπο για να ζουν οι πολίτες του.

Στους αγώνες που έρχονται, σας θέλουμε όλους μαζί μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ