Τρεις Πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι. σε διεθνή αγώνα

kopilasia1Πάσχα στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας θα κάνουν φέτος οι πρωταθλητές Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Αποστόλης Λαμπρίδης, Χρήστος Κουτσιαύτης και Ελένη Διαμάντη.

Οι τρεις Γιαννιώτες κωπηλάτες θα βρεθούν εκεί με την αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας, προκειμένου να πάρουν μέρος στη διπλή διεθνή Ρεγγάτα που, όπως κάθε χρόνο, θα διεξαχθεί στη λίμνη του Πιεντιλούκο το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, 14 και 15 Απριλίου.

Συνολικά η ελληνική αποστολή θα περιλαμβάνει 13 επίλεκτους αθλητές κι αθλήτριες.

Η συγκεκριμένη Ρεγγάτα είναι ουσιαστικά η πρώτη διεθνής αγωνιστική υποχρέωση των ελληνικών «κουπιών» για το 2012. Οι φετινές διεθνείς τους υποχρεώσεις θα κορυφωθούν φυσικά με την Ολυμπιακή Ρεγγάτα του Λονδίνου τον ερχόμενο Αύγουστο, αλλά και με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα ακολουθήσει τον Σεπτέμβριο στο Βαρέχε της Ιταλίας.

Στη Ρεγγάτα της Ιταλίας δε θα λάβουν μέρος κωπηλάτες οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στην αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων –μεταξύ των οποίων και οι Γιαννιώτες πρωταθλητές Γ. Τσίλης και Γ. Τζιάλλας. Στο Πιεντιλούκο θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες ομάδες από 26 χώρες, ενώ ανά ημέρα θα αγωνίζονται περισσότερα από 190 πληρώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ