Τρεις δήμαρχοι διαψεύδουν τη στάση πληρωμών

ATHAMANIOΤις πληροφορίες περί κινδύνου στάσης πληρωμών διαψεύδουν με κοινή τους δήλωση τρεις δήμαρχοι του νομού Άρτας. Οι δήμαρχοι Νικολάου Σκουφά Στάθης Γιαννούλης, Γεωργίου Καραισκάκη Δημήτρης Γαλλίκας και Κεντρικών Τζουμέρκων Δημήτρης Χασιάκος, τονίζουν ότι η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη, όμως δεν υπάρχει θέμα στάσης πληρωμών για το προσεχές τουλάχιστον διάστημα.

Είναι γεγονός, σημειώνεται στην κοινή δήλωση των τριών δημάρχων, πως οι Δήμοι στην πλειοψηφία τους δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις παρούσες οικονομικές δυσκολίες που περνάει ολόκληρη η χώρα.

Οι επιχορηγήσεις είναι σχεδόν μηδαμινές σε σχέση με τις αρμοδιότητες που καλούνται να αναλάβουν. Όσον αφορά, όμως, στην εν λόγω στάση πληρωμών και στους Δήμους Νικολάου Σκουφά, Γεωργίου Καραϊσκάκη και Κεντρικών Τζουμέρκων δεν αποτελεί ζήτημα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και κυρίως, όχι στο προσεχές μέλλον. Οι απαραίτητες καθημερινές εργασίες και τα έργα στην έκταση αυτών συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς και γίνονται συνεχείς προσπάθειες να αντιμετωπιστούν οι όποιες οικονομικές δυσχέρειες.

«Οι Δήμοι μας βρίσκονται ανάμεσα στους ελάχιστους που εν μέσω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης, έχουν, ακόμα, τη δυνατότητα να καταβάλλουν τα απαραίτητα ποσά για τις ανάγκες τους. Αυτό, οφείλεται, κυρίως, στη σωστή διαχείριση των οικονομικών τους από την αρχή της λειτουργίας τους και στην προσοχή που επέδειξαν μέχρι τώρα.

Είναι φανερό, έτσι, πως οι Δήμοι Νικολάου Σκουφά, Γεωργίου Καραϊσκάκη και Κεντρικών Τζουμέρκων όχι μόνο δε βρίσκονται στο κόκκινο, αλλά με συνεχή αγώνα και καθημερινή προσπάθεια, διατηρούνται ζωντανοί, προσφέρουν υπηρεσίες ικανοποιητικού επίπεδου και αντιμετωπίζουν τις μέχρι τώρα δυσκολίες με αποτελεσματικότητα» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ