Θρίλερ με την εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή

BAGGELHS G

BAGGELHS GΠρος κάθε κατεύθυνση κινείται η έρευνα της αστυνομίας προκειμένου να εντοπίσει κάποιο ίχνος του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη απευθύνει δραματική έκκληση προς όλους να βοηθήσουν ώστε να βρεθεί το παιδί τους.

Στην αστυνομία έχουν φτάσει πολλές πληροφορίες από πολίτες οι οποίες όμως, μετά από την έρευνα που έγινε, αποδείχθηκε ότι δεν είχαν σχέση με τον 20χρονο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Σήμερα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην εξέταση υλικού από τις κάμερες που είναι τοποθετημένες στην Γαλακτοκομική Σχολή όπως και στα στοιχεία που μπορεί να προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έχει ζητήσει η οικογένεια.

Ο νεαρός σπουδαστής, εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής αφήνοντας πίσω του όλα τα προσωπικά του αντικείμενα. Πορτοφόλι, κινητό… Τα πάντα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δικών του, ο Βαγγέλης είναι ένα παιδί ήπιων τόνων και χωρίς εξάρσεις. Τον ενδιέφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Οι ίδιοι απευθύνει έκκληση προς όλους, αν γνωρίζουν οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα, να το αναφέρουν στην Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ