Θρίλερ με το θάνατο 44χρονης που είχε εξαφανιστεί… Προς πάσα κατεύθυνση η έρευνα της Αστυνομίας

ASTY ASTENOF 9 7

ASTY ASTENOF 9 7Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 44χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στην Οξυά Μονοδενδρίου.

Η έρευνα της αστυνομίας στρέφεται προς πάσα κατεύθυνση χωρίς να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο. Κι αυτό γιατί υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις που δεν συνάδουν με ένα συνηθισμένο τροχαίο.

Η 44χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία, είναι σύζυγος ανώτερου τραπεζικού υπαλλήλου. Ζούσαν με την οικογένειά τους στα Γιάννινα.

 

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο σύζυγός της δήλωσε την εξαφάνισή της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Προς το παρόν είναι άγνωστη ο ακριβής χρόνος εξαφάνισης της γυναίκας.

Το απόγευμα βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, σε γκρεμό τριάντα μέτρων στην Οξυά Μονοδενδρίου, χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που θα δικαιολογούσε την παρουσία της στη συγκεκριμένη περιοχή.

Το όχημα και η νεκρή γυναίκα εντοπίστηκαν από έναν περηπατητή ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές. Η γυναίκα ήταν νεκρή στο αυτοκίνητο για περισσότερες από πέντε ώρες.

Η αστυνομία είναι αντιμέτωπη με έναν πραγματικό γρίφο και η έρευνα γίνεται με μεγάλη προσοχή και χωρίς να αποκλείεται τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ